Ο Γιατρός – Παρέλαση αστέρων στον 2ο κύκλο

Ο Γιατρός – Η σειρά του ALPHA, εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία, επιστρέφει για τον δεύτερο κύκλο της. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που ενσαρκώνει τον Ανδρέα Βρεττό, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι, μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν.

Ο Γιατρός – Παρέλαση αστέρων στον 2ο κύκλο

Ο ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή με ένα σύνθημα σε χαρτί την πρώτη μέρα των γυρισμάτων: “Καλό μήνα και καλή αρχή σε όλους. Γιατρός for the win”. Η φετινή σεζόν θα περιλαμβάνει 32 επεισόδια, διπλάσια από την προηγούμενη χρονιά. Η μετάδοση θα γίνεται μία φορά την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας την παρουσία της σειράς καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν. Το καστ παραμένει πλούσιο με τις επιστροφές των Βασιλικής Τρουφάκου, Τάσου Λέκκα, Τζωρτζίνας Λιώση, Αλέξανδρου Κωχ, Παναγιώτη Εξαρχέα, Χρήστου Ζαν Μπατίστ, Ευθυμίας Κάντζα και Βαγγέλη Παπαδάκη.

Νέα πρόσωπα θα ενισχύσουν τη σειρά, με τον Πέτρο Λαγούτη και τη Μαριάννα Κιμούλη να αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους. Η δραματική σειρά θα συνεχίσει να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού με την πλοκή της και τη δυναμική παρουσία των ηθοποιών. Ο “Γιατρός” υπόσχεται να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές και τη φετινή σεζόν, με τις νέες εξελίξεις να κρατούν το κοινό καθηλωμένο.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η υπόλοιπη ομάδα ανυπομονούν να συνεχίσουν αυτό το ταξίδι, με την ελπίδα να προσφέρουν στο κοινό ακόμα πιο αξέχαστες στιγμές. Η σειρά αναμένεται να διατηρήσει τον υψηλό πήχη και να προσφέρει δράμα, συγκινήσεις και ανατροπές, κερδίζοντας και φέτος τις καρδιές των τηλεθεατών.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O γιατρός τι θα δούμεΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρός περιληψειςο γιατρός σημεραΟ Γιατρός τρειλερ