Ο Γιατρός – Ο Μάρκος πέφτει στην παγίδα που έστησε

Ο Γιατρός – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικά, αφού πλησιάζουμε προς το επικό φινάλε της. Οι δραματικές εξελίξεις και οι αποκαλύψεις θα αναστατώσουν το κοινό, που έχει παρακολουθήσει με αγωνία κάθε επεισόδιο.

Ο Γιατρός – Ο Μάρκος πέφτει στην παγίδα που έστησε

Η έρευνα για τον Ανδρέα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, ενώ ο ίδιος διανύει δύσκολες στιγμές, έχοντας στο μυαλό του μόνο την κατάσταση της Άννας. Η τελευταία, νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο με μια περίεργη ασθένεια, αποτελεί το επίκεντρο των συμβάντων. “Πρέπει να γίνει η Άννα καλά! Αυτό με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή περισσότερο”, δηλώνει αποφασισμένος. Παράλληλα, η Κέλλυ προσπαθεί να πείσει την Άννα να αποκαλύψει τη συνάντησή της με τον Φώτη λίγο πριν αυτός φύγει από τη ζωή.

Παρότι πιέζεται, η Άννα αρνείται να το αποκαλύψει, φοβούμενη πιθανές συνέπειες στη ζωή του Ανδρέα. Οι περιπέτειες συνεχίζονται και με τους άλλους χαρακτήρες. Η Δανάη αποφασίζει να ακολουθήσει την καριέρα της στη χειρουργική μετά από συνεργασία με τη μητέρα της, αλλά αυτό επηρεάζει τη σχέση της με τον Δημήτρη. Ο Λεωνίδας διαβεβαιώνει την Εύα ότι δεν θα εγκαταλείψει το νοσοκομείο, αλλά η τελευταία διατηρεί επιφυλάξεις για τη συμπεριφορά του.

Το κλείσιμο των εξελίξεων έρχεται με τον Μιχάλη, ο οποίος αποκαλύπτει την αλήθεια για τη δίκη του Satonal, ρισκάροντας τη δουλειά του. “Είμαι αποφασισμένος να πω όλη την αλήθεια με κάθε κόστος! Μπορεί να χάσω τη δουλειά μου, αλλά θα έχω τη συνείδησή μου καθαρή”, ανακοινώνει, ενώ ο Ανδρέας δικαιώνεται και ο Μάρκος τιμωρείται για τις παράνομες πράξεις του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ