Ο Γιατρός – Ο Αντρέας διακόπτει τη θεραπεία και παίρνει αθώους στο λαιμό του

Ο Γιατρός – Τη Δευτέρα, σε ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, ο χαρακτήρας του Ανδρέα βιώνει μια σημαντική ανατροπή στη ζωή του. Κατανοεί ότι, αντί να βελτιώνεται με τη θεραπεία που λαμβάνει, χάνει συνεχώς τη μνήμη του, ακόμη και γεγονότα από δεκαπέντε χρόνια πριν.

Ο Γιατρός – Ο Αντρέας διακόπτει τη θεραπεία και παίρνει αθώους στο λαιμό του

Αυτό το πρόβλημα τον ανησυχεί τόσο, που αποφασίζει να σταματήσει τη λήψη των φαρμάκων που παίρνει. Σε μια συνομιλία με τον Απόστολο, δηλώνει ότι η θεραπεία δεν τον βοηθάει και ότι επομένως πρόκειται να σταματήσει την αγωγή. Ο Απόστολος προσπαθεί να τον πείσει ότι πρέπει να δώσει λίγο χρόνο και ότι η κατάστασή του δεν είναι απλή. Παράλληλα, στο νοσοκομείο, φτάνει η αδελφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική από όλους.

Αυτό που κρύβει είναι ότι είναι δίδυμη αδελφή του Μιχάλη, αλλά πάσχει από σύνδρομο Down. Αυτή η κατάσταση κάνει τον Μιχάλη να την προστατεύει σαν να ήταν πολύ μικρό παιδί. Καθώς ο Ανδρέας προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο στην αδελφή του, γεγονός που οδηγεί τον Μιχάλη να εκραγεί και να εκφράσει την αγανάκτησή του στον Μάρκο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα από το νοσοκομείο, καθώς του λένε ότι προκαλεί περισσότερα προβλήματα από ό,τι βοηθά.

Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να εκφράσει τα συναισθήματά του στη Δανάη. Ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, διοργανώνοντας μια “τυχαία” συνάντηση του Δημήτρη με τη Δανάη στο μπαράκι που συχνάζουν μετά το νοσοκομείο, ζητώντας τη βοήθεια της Σοφίας. Τέλος, οι χαρακτήρες του Λεωνίδα και της Εύας αναλαμβάνουν τη φροντίδα ενός ασθενούς με άνοια. Κατά τη διάρκεια αυτής της φροντίδας, η Εύα ξυπνά μνήμες από τη μητέρα της, που πάσχει από άνοια εδώ και μερικά χρόνια.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ