Ο Γιατρός – Λαγούτης – Μαρκουλάκης στα μαχαίρια

Ο Γιατρός – Στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha “Ο Γιατρός”, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Πέτρος Λαγούτης θα εμπλακούν σε μια έντονη κόντρα. Η σειρά επιστρέφει με ανανεωμένα επεισόδια, καινούριες ιστορίες και νέα πρόσωπα, που υπόσχονται να ενισχύσουν τη δυναμική του δεύτερου κύκλου. Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται αρχές Οκτώβρη.

Ο Γιατρός – Λαγούτης – Μαρκουλάκης στα μαχαίρια

Ο Αντρέας, θα αντιμετωπίσει νέες ιατρικές προκλήσεις καθώς και προσωπικά ζητήματα. Αφού βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του Covid, ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του συνεχίζουν με αφοσίωση να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ασθενείς τους, αναζητώντας ακριβείς διαγνώσεις και αποτελεσματικές θεραπείες. Ο Αντρέας επιστρέφει στο νοσοκομείο με στόχο να ανακτήσει τη θέση του, όχι ως γιατρός αλλά ως διευθυντής του παθολογικού τμήματος. Η ομάδα της Παθολογικής Πτέρυγας της Μέριμνας αποτελεί για τον Αντρέα οικογένεια.

Επίσης, η ομάδα αποδεικνύεται εξαιρετικά ικανή και αποδοτική στη διαχείριση των προβλημάτων και στην παροχή των κατάλληλων θεραπειών για τους ασθενείς, γεγονός που καθιστά τον Αντρέα αποφασισμένο να κρατήσει ενωμένη την ομάδα του. Στην προσωπική ζωή του Ανδρέα, η Άννα, που θα ερμηνεύσει η Θάλεια Ματίκα, θα συνεχίσει στον ρόλο, μετά την αποχώρηση της Δήμητρας Σιγάλα. Επίσης, η Χριστίνα Λαμπρινού (Ευδοκία Ρουμελιώτη) επιστρέφει ως διευθύντρια του παθολογικού τμήματος και πρώην ερωμένη του Ανδρέα από τα φοιτητικά τους χρόνια, προκαλώντας έντονη ρήξη ανάμεσα τους.

Η κατάσταση επιδεινώνεται με τη σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον Πέτρο Λαγούτη, που εισβάλλει στη σειρά ως Γρηγόρης Γιαννόπουλος, και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Ο Γρηγόρης, χειρουργός, εμπλέκεται ερωτικά με την κόρη του Ανδρέα, προκαλώντας περισσότερες εντάσεις.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O γιατρός τι θα δούμεΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρός περιληψειςο γιατρός σημεραΟ Γιατρός τρειλερ