Ο Γιατρός – Λαγούτης – Κιμούλη εισβάλλουν στον 2ο κύκλο

Ο Γιατρός – Ο νέος κύκλος της σειράς επιστρέφει δυναμικά στον Alpha για να καθηλώσει τους θεατές στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει και τρίτος κύκλος της σειράς, υποσχόμενος ακόμα περισσότερη ένταση και συναρπαστικές εξελίξεις.

Ο Γιατρός – Λαγούτης – Κιμούλη εισβάλλουν στον 2ο κύκλο

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, επιστρέφουν και άλλοι πρωταγωνιστές από τον πρώτο κύκλο, όπως η Βασιλική Τρουφάκου, ο Τάσος Λέκκας, η Τζωρτζίνα Λιώση, ο Αλέξανδρος Κωχ, ο Παναγιώτης Εξαρχέας, ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, η Ευθυμία Κάντζα και ο Βαγγέλης Παπαδάκης. Αλλά η μεγάλη έκπληξη αποτελεί η προσθήκη του Πέτρου Λαγούτη, πρωταγωνιστή της σειράς “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1, και της Μαριάννας Κιμούλη, γνωστής από τις “Ψυχοκόρες”. Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν ξεκινούν σύντομα και θα ενσωματώσουν νέα πρόσωπα όπως η Θάλεια Ματίκα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Έλενα Μεγγρέλη και η Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Η δεύτερη σεζόν θα εξετάσει τη θεματική της επιστροφής στην κανονικότητα μετά την πανδημία του Covid-19, αναδεικνύοντας την ελπίδα και την εμπειρία από την ασθένεια ως δεύτερη ευκαιρία. Οι χαρακτήρες, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του Covid-19, επανέρχονται με αποφασιστικότητα να φροντίσουν τους ασθενείς τους και να εξασφαλίσουν διάγνωση και θεραπεία με ακόμα μεγαλύτερη ενσυναίσθηση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O γιατρός τι θα δούμεΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρός περιληψειςο γιατρός σημεραΟ Γιατρός τρειλερ