Ο Γιατρός – Η ζήλια της Άννας φουντώνει

Ο Γιατρός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Άννα συναντά τον πρώην σύζυγό της, τον Ανδρέα, στο εστιατόριο του νοσοκομείου. Η συνάντηση αυτή προκαλεί ζήλεια στην Άννα, καθώς παρατηρεί τον Ανδρέα να πηγαίνει να κάτσει με τη Σοφία.

Ο Γιατρός – Η ζήλια της Άννας φουντώνει

Η Άννα, πληγωμένη από τη σχέση του πρώην συζύγου της με τη Σοφία, βλέπει τη συνάντηση με τον Ανδρέα ως ευκαιρία να συζητήσουν. Τον προσεγγίζει και τον ρωτά αν μπορεί να καθίσει μαζί του. Απαντώντας θετικά, ο Απόστολος, φίλος και συνάδελφος της, την υποδέχεται στο τραπέζι του.

Καθώς συζητούν, εμφανίζεται η Σοφία, η οποία είχε ήδη κανονίσει να φάει μαζί του. Η Άννα, βρίσκοντας “καταφύγιο” στο τραπέζι του Απόστολου, τον ρωτά αν μπορεί να καθίσει, και εκείνος συμφωνεί, εκφράζοντας την επιθυμία του να την δει. Αν και η Άννα δεν έχει αντιληφθεί την κατάστασή της, ο Απόστολος της μιλά για ένα θέμα του νοσοκομείου, αναφέροντας τη νέα διαδραστική αίθουσα που θέλει να δημιουργήσει.

Παράλληλα, η Άννα, προβληματισμένη και επηρεασμένη από τις σκέψεις της, ρωτά τον Απόστολο για τη σχέση του Ανδρέα με τη Σοφία. Αποκαλύπτει σημάδια ζήλειας, καθώς αναφέρει ότι ο Ανδρέας και η Αλεξανδρή είχαν σχέση πριν από τον τραυματισμό του Ανδρέα, και παραπονιέται που δεν της είπε κάτι εκείνος. Σε απάντηση, ο Απόστολος υποστηρίζει ότι δεν υποχρεούται να της λέει τα πάντα, ειδικά αν δεν την αφορούν άμεσα.

Τότε, η Άννα, ως διευθύντρια του νοσοκομείου, επισημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζει για τις σχέσεις των γιατρών και τον ρωτά εάν ο Ανδρέας και η Σοφία είναι ξανά μαζί, αλλά ο Απόστολος αρνείται να απαντήσει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ