Ο Γιατρός – Η εκθαμβωτική αλλαγή της Τρίγγου για τις ανάγκες της σειράς

Ο Γιατρός – Η Έλλη Τρίγγου, γνωστή από τον ρόλο της ως “Θεοφανώ” στη σειρά “Η Μάγισσα”, εντυπωσιάζει και πάλι με τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Alpha, “Ο Γιατρός”. Το κοινό ενθουσιάστηκε μόλις είδε τα πρώτα πλάνα της στον νέο ρόλο της. Η ηθοποιός, που έχει καταπλήξει με την ικανότητά της να ενσαρκώνει ποικίλους χαρακτήρες, κατακτά και αυτήν τη φορά τις εντυπώσεις.

Ο Γιατρός – Η εκθαμβωτική αλλαγή της Τρίγγου για τις ανάγκες της σειράς

Στο νέο της ρόλο, η Έλλη Τρίγγου εμφανίζεται με ιατρική ρόμπα, σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε η hair artist της σειράς, Δήμητρα Νικολαϊδου. Η Νικολαϊδου αναφέρει χαρακτηριστικά «Η ομάδα μεγαλώνει», επισημαίνοντας την προσθήκη της ηθοποιού στο καστ. Οι νέες φωτογραφίες που δημοσιεύονται αποκαλύπτουν την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της Τρίγγου, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει το νέο της λουκ και τον ρόλο της. Η σειρά “Ο Γιατρός” επιστρέφει ανανεωμένη με νέα επεισόδια και συναρπαστικές ιστορίες. Οι παλιοί και νέοι ηθοποιοί εργάζονται εντατικά για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, προσφέροντας συνεχείς εκπλήξεις.

Πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, και Ηλέκτρα Μπαρούτα, μεταξύ άλλων. Η σειρά υπόσχεται να κρατήσει το κοινό καθηλωμένο στους τηλεοπτικούς δέκτες με τις νέες προκλήσεις και τα αγαπημένα πρόσωπα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O γιατρός τι θα δούμεΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρός περιληψειςο γιατρός σημεραΟ Γιατρός τρειλερ