Ο Γιατρός – Γίνεται ο εφιάλτης του Μαρκουλάκη στο 2ο κύκλο

Ο Γιατρός – Στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του ALPHA, μια γυναίκα αλλάζει την πορεία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Η αγαπημένη σειρά του Alpha, που μας ενθουσίασε, μας συγκίνησε και μας καθήλωσε στις οθόνες μας, επιστρέφει με ανανεωμένα επεισόδια, νέες ιστορίες και καινούργια πρόσωπα.

Ο Γιατρός – Γίνεται ο εφιάλτης του Μαρκουλάκη στο 2ο κύκλο

Η Έλενα Μεγγρέλη ενσαρκώνει την ψυχολόγο Αντιγόνη Κώνστα, η οποία έχει μεταπτυχιακές σπουδές και ειδίκευση στο μετατραυματικό στρες. Με την πολυετή της κλινική εμπειρία σε ψυχιατρικές δομές, η Αντιγόνη συνεργάζεται και με την κλινική της Μέριμνας, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς και στο ιατρικό προσωπικό. «Μαζί με τους ασθενείς καθορίζουμε θεραπευτικούς στόχους και αναπροσαρμόζουμε την ψυχοθεραπεία όταν χρειάζεται», λέει η Έλενα Μεγγρέλη για τον ρόλο της.

Ο ρόλος της Αντιγόνης Κώνστα θα αποδειχθεί καθοριστικός στη σειρά, καθώς θα συμμετέχει στην επιτροπή αξιολόγησης του Ανδρέα Βρεττού, που υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ως κάτοχος πιστοποίησης για ψυχιατρικά τεστ αξιολόγησης της προσωπικότητας και της ψυχικής υγείας, θα της ζητηθεί να συμβάλει ως ψυχολόγος στην επιτροπή που θα κρίνει την καταλληλότητα του Ανδρέα Βρεττού.

Η Αντιγόνη, με την εξειδίκευσή της και την εμπειρία της, θα παίξει κρίσιμο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας και στην τύχη του Ανδρέα Βρεττού. Τα νέα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να μας κρατήσουν καθηλωμένους, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες νέες πλοκές και δυναμικούς χαρακτήρες που θα επηρεάσουν τις ζωές των ηρώων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
O γιατρός τι θα δούμεΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρός περιληψειςο γιατρός σημεραΟ Γιατρός τρειλερ