Ο Γιατρός – Φαρμακωμένος ο Αντρέας απο τα νέα δεδομένα

Ο Γιατρός – Η κατάσταση του Ανδρέα δεν βελτιώνεται, αλλά μάλλον χειροτερεύει, δίνοντας στον Μάρκο την ευκαιρία να ξεμπερδέψει μια ώρα νωρίτερα μαζί του.

Ο Γιατρός – Φαρμακωμένος ο Αντρέας απο τα νέα δεδομένα

Ωστόσο, ένα περιστατικό θα τον φέρει σε μια πολύ δύσκολη θέση. Όταν στο νοσοκομείο εμφανίζεται η αδελφή του Μιχάλη, Στέλλα, ο Ανδρέας προσπαθεί να αντλήσει το μυστικό της. Οι πιέσεις του, όμως, προκαλούν ένα λιποθυμικό επεισόδιο στην κοπέλα. Ο Μιχάλης εκνευρίζεται και το αναφέρει στον Μάρκο. Αυτός βρίσκει την αφορμή που τόσο καιρό έψαχνε και αποφασίζει να τελειώσει με τον Ανδρέα. Του λέει ότι είναι καλύτερο να μείνει μακριά από το νοσοκομείο, καθώς η παρουσία του εκεί δημιουργεί συνεχώς προβλήματα.

Ο Ανδρέας είναι καταρρακωμένος και περνά δύσκολες μέρες στη σειρά. Η ατμόσφαιρα στο νοσοκομείο γίνεται ακόμη πιο αποπνικτική καθώς οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων επιδεινώνονται. Ο Ανδρέας αισθάνεται απομονωμένος και αβοήθητος, με τον Μάρκο να απειλεί την ύπαρξή του στο νοσοκομείο. Ο κίνδυνος αυξάνεται, και η ίδια η επιβίωση του Ανδρέα φαίνεται να κρέμεται από μια λεπτή κλωστή. Η συνεχώς εκτεθειμένη αδελφή του Μιχάλη, Στέλλα, φαίνεται να κρατά ένα σκοτεινό μυστικό που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της ιστορίας και να επηρεάσει το μέλλον των χαρακτήρων με αντίξοες συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ