Ο Γιατρός – Έρχεται ο συγκλονιστικός 2ος κύκλος

Ο Γιατρός – Η νέα σεζόν της σειράς “Γιατρός” επιστρέφει ανανεωμένη και φέρνει έναν δεύτερο κύκλο γεμάτο νέα επεισόδια και νέες ιστορίες, με ένα all star cast. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο νέος κύκλος θα φιλοξενήσει σημαντικά ονόματα της ελληνικής υποκριτικής σκηνής.

Ο Γιατρός – Έρχεται ο συγκλονιστικός 2ος κύκλος

Μαριάννα Κιμούλη, ο Πέτρος Λαγούτης, η Θάλεια Ματίκα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Έλενα Μεγγρέλη και η Ηλέκτρα Μπαρούτα. Παράλληλα, θα επιστρέψουν και ηθοποιοί από τον πρώτο κύκλο όπως η Βασιλική Τρουφάκου, ο Τάσος Λέκκας, η Τζωρτζίνα Λιώση, ο Αλέξανδρος Κωχ, ο Παναγιώτης Εξαρχέας, ο Χρήστος Ζαν Μπατίστ, η Ευθυμία Κάντζα και ο Βαγγέλης Παπαδάκης.

Η δεύτερη σεζόν θα εστιάσει στη νέα αρχή που αναμένει τον Γιατρό και τους συναδέλφους του, καθώς αφήνουν πίσω την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας του Covid-19. Με θέμα την ελπίδα και την αναγέννηση μετά την ασθένεια, ο νέος κύκλος θα εστιάσει στην επιστροφή στην κανονικότητα, με τον Αντρέα και τους συναδέλφους του να φροντίζουν ξανά με εν συναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται για διάγνωση και θεραπεία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O γιατρός τι θα δούμεΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρός περιληψειςο γιατρός σημεραΟ Γιατρός τρειλερ