Ο Γιατρός – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 – Β Κύκλος

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ΣΚΑΙ …

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 – Β Κύκλος

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 46 – Β Κύκλος

Ο Αλί και η Νάζλι αναγκάζονται να δουλεύουν χωριστά, υπό την αυστηρή επίβλεψη του νέου γιατρού Μουχσίν από την καινούργια του θέση. Ένα κρίσιμο και ιδιαίτερο, επείγον περιστατικό κινεί και πάλι το ιατρικό ταλέντο του πανέξυπνου Αλί. Μέσα στην αγωνία του για τον ασθενή του, η αγαπημένη του δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό του και μάλιστα σκέφτεται να προχωρήσει τη σχέση τους ακόμη ένα βήμα.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 47 – Β Κύκλος

Όλοι στο νοσοκομείο ετοιμάζονται πυρετωδώς για το πάρτι-έκπληξη των γενεθλίων της Νάζλι. Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μόνη έκπληξη που της επιφυλάσσεται για εκείνη τη βραδιά. Ο Αλί και η αγαπημένη του ζουν την απόλυτη ευτυχία, όταν τα νέα που τους ανακοινώνει ο Φέρμαν, τους χαροποιούν και τους αγχώνουν ταυτόχρονα. Θα μπορέσει ο Αλί να διαχειριστεί την ξαφνική αλλαγή στη ζωή του, σε συνδυασμό με τη νέα πρόκληση για την ανέλιξη της ιατρικής του καριέρας;

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 48 – Β Κύκλος

Ο Αλί καταφέρνει αυτό που όλοι περίμεναν από εκείνον. Τελειώνει με επιτυχία το πιο καθοριστικό χειρουργείο τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Μουχσίν και η αρμόδια επιτροπή τού ανακοινώνει το νέο, που θα του αλλάξει τη ζωή. Η επιτυχία αυτή φέρνει νέα διαμάχη ανάμεσα στον Φέρμαν και τον Μουχσίν. Ένα περίεργο επείγον περιστατικό ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής των ασθενών, αλλά ο Αλί σκέφτεται για ακόμη μία φορά την ιδανική λύση.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 49 – Β Κύκλος

Ο Αλί είναι ειδικός γιατρός πλέον. Όμως, τώρα, έχει να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση. Ποια ειδικότητα να διαλέξει; Την καρδιοχειρουργική, όπως ο Φέρμαν ή τη χειρουργική εγκεφάλου, όπως ο Μουχσίν κι ο αγαπημένος του Αντίλ; Η πίεση από κάθε πλευρά είναι μεγάλη, και σε συνδυασμό με το άγχος της Νάζλι και το περίεργο περιστατικό στο νοσοκομείο, εντείνεται διαρκώς.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 50 – Β Κύκλος

Ο Αλί κι ο Μουχσίν είναι αποφασισμένοι να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κεφάλι του Ντορούκ. Ωστόσο, η επέμβαση αυτή φαίνεται σχεδόν αδύνατο να ολοκληρωθεί χωρίς κάποια μόνιμη βλάβη. Εν τω μεταξύ, η απειλή ενός μικροβίου μεγιστοποιεί όλα τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο. Ο Αλί επιταχύνει τις προσπάθειές του να πλησιάσει τη Νάζλι, αλλά ο Φέρμαν τους απασχολεί εκ νέου με μία δική του υπόθεση.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 51 – Β Κύκλος

Ο Αλί είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει όλους τους φόβους του για χάρη της Νάζλι, και η αγάπη του για αυτή είναι τόσο μεγάλη που τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Όμως μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει ξαφνικά όλα τα δεδομένα: ο Φέρμαν ανακοινώνει στον Αλί ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει το Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ, και μάλιστα τον προσκαλεί να πάει κι αυτός μαζί του! Η χαρά της Νάζλι για τα μεγάλα βήματα που έχουν γίνει στη σχέση της με τον Αλί μετριάζεται, καθώς εκείνος αρχίζει για πρώτη φορά να σκέφτεται ένα μέλλον διαφορετικό απ’ ό,τι είχαν σχεδιάσει.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 52 – Β Κύκλος

Ο Αλί ανακοινώνει στη Βουσλάτ ότι σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει τον Φέρμαν σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, κι εκείνη γίνεται έξαλλη στην ιδέα να τον χάσει. Προκειμένου να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, θα δοκιμάσει τα πάντα: από ανοιχτή επίθεση στον Φέρμαν, μέχρι και επίκληση στα συναισθήματα της Νάζλι. Εκείνη όμως έχει αποδείξει ότι στη σχέση της με τον Αλί δεν φέρεται ποτέ εγωιστικά. Όσο κι αν φοβάται το πώς θα τα βγάλει πέρα ο αγαπημένος της σε ένα νέο περιβάλλον, δεν θα τολμούσε ποτέ να μπει εμπόδιο στην καριέρα του. Εν τω μεταξύ, η αποχώρηση του Φέρμαν γίνεται αφορμή για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η σχέση του με τη Μπελίζ.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 53 – Β Κύκλος

Μετά την αποχώρηση του Φέρμαν, ο Αλί νιώθει όλο και πιο έντονα την απουσία του από το Νοσοκομείο. Έτσι αποφασίζει να παραιτηθεί κι αυτός και να πάει να τον βρει για να κάνουν μια νέα αρχή. Όμως η Νάζλι του επιφυλάσσει μια έκπληξη που θα του αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Έχοντας πετύχει σχεδόν όλα όσα ονειρευόταν από τότε που ξεκίνησε, απομένει τώρα να δούμε αν ο Αλί θα τα καταφέρει με μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση: την πατρότητα.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 54 – Β Κύκλος

Η Νάζλι και ο Αλί πρέπει τώρα να πάρουν την πιο σημαντική απόφαση της ζωής τους. Και οι δύο έχουν να αντιμετωπίσουν ο καθένας τους δικούς του φόβους, ωστόσο με τη στήριξη των αγαπημένων τους φίλων, και προπαντός με πίστη στην αγάπη τους, οι αμφιβολίες αρχίζουν σιγά σιγά να διαλύονται. Εν τω μεταξύ, η Μπελίζ και η Βουσλάτ κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να ξαναφέρουν τον Φέρμαν πίσω στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 55 – Β Κύκλος

Ο Αλί είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο του βήμα στη νέα του ζωή, και να κατακτήσει αυτό που του αξίζει περισσότερο, την ευτυχία. Η στήριξη από τον μέντορά του Φέρμαν, και κυρίως η αγάπη της Νάζλι ήταν πάντα τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του. Τώρα, ήρθε η στιγμή να ανταποδώσει τα πάντα στην αγαπημένη του, κάνοντάς της το πιο ουσιαστικό δώρο. Η ιστορία ενός ανθρώπου-θαύματος κλείνει με δύο ακόμη θαύματα: της ζωής και της αγάπης.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός – Επεισόδιο 56, 57, 58, 59, 60 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ

Ο ΓιατρόςΟ Γιατρός Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 46 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 47– Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 48 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 49 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 50 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 51 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 52 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 53 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 54 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 55 – Β Κύκλος