Ο Γιατρός – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ΣΚΑΙ …

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 36

Η Κιβιλτσίμ αφήνει την οργή της να βγει εκτός ορίων, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτό θα της κοστίσει τη δική της θέση στο νοσοκομείο. Ο Αλί δίνει τη λύση σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση και εντυπωσιάζει την Ντάμλα με την ευφυΐα του. Δεν ξέρει όμως ότι στο παρασκήνιο εκείνη έχει ήδη κινηθεί εναντίον του: ο Τάνζου τώρα γνωρίζει για τη σχέση του Αλί με τη Νάζλι. Στο νοσοκομείο φτάνει μία ακόμα καταγγελία εναντίον του Αλί και ο Τάνζου θεωρεί πως οι αλλαγές στην προσωπική του ζωή έχουν επηρεάσει αρνητικά τον επαγγελματισμό του. Έτσι, του θέτει ένα άδικο και επώδυνο δίλημμα και τον βάζει κάτω από στενή επιτήρηση υπό την απειλή της απόλυσης. Το επόμενο περιστατικό που θα αναλάβει ο Αλί αφορά το αγαπημένο του είδος ασθενή, ένα παιδί που του θυμίζει τον εαυτό του. Θα καταφέρει να αποδείξει και πάλι την αξία του;

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 37

Ο Αλί είναι αποφασισμένος να δώσει στον μικρό του ασθενή πίσω τη φωνή του, όσο κι αν το υπόλοιπο νοσοκομείο διαφωνεί με την επιμονή του. Ωστόσο η προσήλωσή του πάνω σε αυτό το περιστατικό πληγώνει τη Νάζλι. Νιώθει πως την παραμελεί και πως ποτέ δεν θα ακούσει τη γνώμη της εάν είναι αφοσιωμένος σε κάποιο στόχο. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Νάζλι, για ακόμα μια φορά, θα εμπιστευτεί τον λάθος άνθρωπο και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ αρνητικό για το νοσοκομείο. Ο Φέρμαν προειδοποιεί την Ντάμλα να μην τολμήσει να σαμποτάρει ξανά τους ειδικευόμενούς του. Όμως η ουσία είναι πως και ο Αλί και η Νάζλι επέλεξαν από μόνοι τους να αγνοήσουν κανόνες και εντολές, και τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των αποφάσεών τους.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 38

Ο Τάνζου τιμωρεί τη Νάζλι για την απερισκεψία της, στέλνοντάς την στην κλινική απόρων, μακριά από το χειρουργείο και τον Αλί. Ο Αλί προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, όμως μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη θα τον αποδιοργανώσει εντελώς και θα ανοίξει ξανά παλιές βαθιές πληγές του. Ο πατέρας του, που τον εγκατέλειψε τόσο νωρίς και ήταν υπεύθυνος για τα τόσα τραύματά του, έρχεται στο νοσοκομείο βαριά ασθενής και ζητά να του μιλήσει. Ο Αλί αρνείται με όλες του τις δυνάμεις και προσπαθεί να κρύψει τον φόβο που νιώθει ακόμα γι’ αυτόν τον άνθρωπο, πίσω από ψεύτικη αδιαφορία. Ούτε η μητέρα του, ούτε ο Δρ. Αντίλ, ούτε κανείς δεν θα μπορέσει να του αλλάξει γνώμη. Μάλιστα, προκειμένου να αποφύγει εντελώς την κατάσταση, αφοσιώνεται σε ένα άλλο περιστατικό τόσο πολύ, που ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα όρια.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 39

Ο Αλί συνεχίζει να αποφεύγει τη συνάντηση με τον πατέρα του και να ασχολείται με την υπόθεση της ασθενούς του που χάθηκε για αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο. Η λύση αυτού του μυστηρίου και η υποστήριξη των ανθρώπων που τον αγαπούν θα του δώσουν το κουράγιο να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο φόβο του. Δυστυχώς όμως, απ’ ό,τι φαίνεται εκείνος έχει έρθει στο νοσοκομείο όχι για να ζητήσει συγχώρεση από τον Αλί για τη συμπεριφορά του, αλλά για να τον πληγώσει ακόμα μια φορά. Η Νάζλι θα σταθεί και πάλι δίπλα του και θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 40

Ο Δρ. Αντίλ και η Νάζλι προσπαθούν να προστατεύσουν τον Αλί, ο οποίος επιμένει να κάνει το καθήκον του και κάτι παραπάνω, ακόμα και για τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή του. Η Ντάμλα εκπλήσσει τη Νάζλι, δείχνοντάς της μια πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα της. Ο Αλί συνειδητοποιεί επιτέλους ότι δεν μπορεί να αλλάξει ούτε το παρελθόν του πατέρα του αλλά ούτε και το αναπόφευκτο μέλλον του. Αφοσιώνεται στην επόμενη ασθενή του και καταφέρνει να σώσει τη ζωή της, όμως παίρνει ταυτόχρονα και ένα πολύτιμο μάθημα: τα συναισθήματα ενός ανθρώπου μπορεί να είναι από αβάσταχτα σκληρά έως και απίστευτα εύθραυστα. Με τη Νάζλι όπως πάντα στο πλευρό του, η δυσκολότερη μέρα στη ζωή του Αλί φτάνει επιτέλους στο τέλος της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός – Επεισόδιο 41, 42, 43, 44, 45

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ

Ο ΓιατρόςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαΟ Γιατρός – Επεισόδιο 36Ο Γιατρός – Επεισόδιο 37Ο Γιατρός – Επεισόδιο 38Ο Γιατρός – Επεισόδιο 39Ο Γιατρός – Επεισόδιο 40