Ο Γιατρός – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 – Β Κύκλος

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 – Β Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ΣΚΑΙ …

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 – Β Κύκλος

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 36 – Β Κύκλος

Ο Αλί αποκαλύπτει στον Ντορούκ πως η Βουσλάτ προσπαθεί τόσο καιρό να τον κρατήσει μακριά από την κόρη της επειδή έχει αυτισμό, όμως η Έζο θέλει πραγματικά να είναι φίλη του και μάλιστα οργανώνει τον χορό για να του δώσει μια ευκαιρία να περάσει όμορφα με τη Νάζλι. Αμέσως ο Ντορούκ μεταφέρει τα πάντα στη Βουσλάτ, εκείνη όμως δεν σκοπεύει να ακυρώσει τον χορό – τα σχέδιό της είναι αρκετά πιο πολύπλοκο. Εν τω μεταξύ, η Νάζλι, που έχει δεχτεί κι αυτή «επίθεση φιλίας» από την Έζο, θα διαπιστώσει ότι οι πραγματικές προθέσεις της είναι κάθε άλλο παρά αγνές. Ο φιλανθρωπικός χορός ξεκινά και η Έζο έχει φροντίσει να κρατήσει τη Νάζλι μακριά από τον αγαπημένο της. Είναι δυνατόν να νομίζει ότι θα μπορέσει τόσο εύκολα να πάρει τη θέση της;

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 37 – Β Κύκλος

Η Βουσλάτ έχει πειστεί ότι η αγάπη του Αλί και της Νάζλι είναι πολύ δυνατή για να αφήσουν οποιονδήποτε να μπει ανάμεσά τους, αλλά αυτό πρέπει να το καταλάβει καλά και η Έζο. Γι αυτό, αποφασίζει να τη δοκιμάσει, στέλνοντας και τους τρεις τους σε μια εκτός έδρας αποστολή. Η Νάζλι και ο Αλί θα επισκεφθούν ένα επαρχιακό νοσοκομείο για να βοηθήσουν σε μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και η Έζο θα πάει μαζί τους να καταγράψει την προσπάθεια, για λόγους δημοσιότητας. Μαθαίνοντας πως ο ασθενής που πρέπει να βοηθήσουν είναι ένα μικρό παιδί και πως η κατάστασή του είναι μάλιστα πολύ πιο σοβαρή απ’ ό,τι τους είχαν πει αρχικά, ο Αλί και η Νάζλι συνεργάζονται και πετυχαίνουν το θαύμα. Έτσι, η Έζο συνειδητοποιεί πόσο δυνατοί είναι αυτοί οι δυο όταν είναι μαζί.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 38 – Β Κύκλος

Ο Τάνζου συνεχίζει να διεκδικεί όλο και πιο φανερά ό,τι είχε ποτέ κατακτήσει ο Φέρμαν: από τους ασθενείς του, μέχρι και την ίδια την Μπελίζ, την οποία τώρα πολιορκεί ανοιχτά. Ο Αλί και η Νάζλι καταφέρνουν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το παιδί που τους έστειλαν να βοηθήσουν. Εν τω μεταξύ, μετά από αυτό το διάστημα που πέρασαν αναγκαστικά μαζί οι τρεις τους, η Νάζλι έχει καταλάβει πολλά. Με την επιστροφή τους στο Νοσοκομείο, επιχειρεί να πείσει τον Αλί πως η Έζο δεν τον βλέπει φιλικά, όμως εκείνος δεν είναι αρκετά ώριμος για να το συνειδητοποιήσει. Ταυτόχρονα, ένα πρόσωπο – μυστήριο φτάνει στα επείγοντα και ζητά να δει τη Βουσλάτ Κόζογλου. Ποιος είναι αυτός ο άντρας από το παρελθόν, που η παρουσία του έχει ακόμα τόσο μεγάλη επιρροή πάνω της;

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 39 – Β Κύκλος

Η Νάζλι δέχεται επίθεση από μια ασθενή που βρίσκεται σε βαθιά σύγχυση, όμως το ένστικτό της τη βοηθά να πει ακριβώς τα σωστά λόγια στην ασθενή και να σώσει την κατάσταση. Ο Αλί κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον μυστηριώδη άντρα που φαίνεται πως έχει τόσο μεγάλη σημασία για την κυρία Βουσλάτ. Ελπίζει πως ίσως αυτό να την κάνει να «μαλακώσει» και να πάψει τις απειλές και τους εκβιασμούς. Ταυτόχρονα, η Νάζλι προσπαθεί να «επιδιορθώσει» τη σχέση της Έζο με τον Αλί και, γιατί όχι, να γίνει κι εκείνη φίλη μαζί της. Όμως από την αντίδραση της Έζο γίνεται φανερό ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, καθώς τα συναισθήματά της για τον Αλί δεν είναι μόνο φιλικά.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 40 – Β Κύκλος

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 41 – Β Κύκλος

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Μπερχαγιάτ μαθαίνουν πως έχει γίνει ένα φοβερό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό και σπεύδουν να βοηθήσουν. Εκεί θα συνειδητοποιήσουν πως πρόκειται για καραμπόλα με πολλά οχήματα και αμέτρητους τραυματίες. Η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη που οι γιατροί αναγκάζονται να παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου μέσα σε δευτερόλεπτα και η ψυχραιμία είναι τόσο απαραίτητη όσο και τα ιατρικά τους εργαλεία. Ο Αλί ακούει τη δική του κρίση αντί για τους κανόνες διαλογής των περιστατικών και αυτό θα του κοστίσει ακριβά για ακόμα μια φορά. Εν τω μεταξύ, μέσα στο χάος ο Φέρμαν αγνοείται και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και αν είναι καλά. Μέσα στο χαοτικό σκηνικό του τρομερού τροχαίου ατυχήματος, ο Αλί καταφέρνει να βρει τον Φέρμαν, ο οποίος όμως έχει τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι. Τώρα οι συνάδελφοί του στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ έχουν το δύσκολο καθήκον να τον ενημερώσουν ότι ίσως η καριέρα του ως χειρουργός να έχει πια τελειώσει. Ο μόνος που δεν μπορεί να αφήσει το όνειρο του «αδερφού του» να πεθάνει είναι ο Αλί, ο οποίος υπόσχεται στον εαυτό του να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει το χέρι του Φέρμαν. Εν τω μεταξύ, η Νάζλι βρίσκει το κουράγιο να αποκαλύψει στην Μπελίζ τα πάντα για τη συμπεριφορά της Βουσλάτ απέναντι στον Αλί. Εκείνη ζητά αποδείξεις για αυτές τις κατηγορίες, ώστε να μπορέσει να δώσει ένα καλό «χτύπημα» στην αντίπαλό της.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 42 – Β Κύκλος

Μέσα στο χαοτικό σκηνικό του τρομερού τροχαίου ατυχήματος, ο Αλί καταφέρνει να βρει τον Φέρμαν, ο οποίος όμως έχει τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι. Τώρα οι συνάδελφοί του στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ έχουν το δύσκολο καθήκον να τον ενημερώσουν ότι ίσως η καριέρα του ως χειρουργός να έχει πια τελειώσει. Ο μόνος που δεν μπορεί να αφήσει το όνειρο του «αδερφού του» να πεθάνει είναι ο Αλί, ο οποίος υπόσχεται στον εαυτό του να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει το χέρι του Φέρμαν. Εν τω μεταξύ, η Νάζλι βρίσκει το κουράγιο να αποκαλύψει στην Μπελίζ τα πάντα για τη συμπεριφορά της Βουσλάτ απέναντι στον Αλί. Εκείνη ζητά αποδείξεις για αυτές τις κατηγορίες, ώστε να μπορέσει να δώσει ένα καλό «χτύπημα» στην αντίπαλό της.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 43 – Β Κύκλος

Ο Αλί είναι σίγουρος πως έχει βρει τη λύση για να σωθεί το χέρι του Φέρμαν, αλλά εκείνος δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν άλλο για να τον χειρουργήσει, εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που κανείς δεν μπορεί να καταφέρει, όσο ταλαντούχος και αν είναι. Εν τω μεταξύ, η Ομάδα Διαχείρισης Καταστροφών έρχεται στο γραφείο της Μπελίζ για να ζητήσει την τιμωρία του Αλί, εξαιτίας της συμπεριφοράς του κατά τη διάρκεια της συνδρομής του στην καραμπόλα της Εθνικής Οδού.Ο Φέρμαν είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει ποτέ το χειρουργείο – αυτό όμως σημαίνει ότι τώρα θα πρέπει να κάνει τον εαυτό του αριστερόχειρα! Η Βουσλάτ, που δεν περιμένει ποτέ και για κανέναν, έχει ήδη βρει χειρουργό για να τον αντικαταστήσει, και μάλιστα πρόκειται για μια ακόμη ιδιόρρυθμη ιδιοφυΐα. Ο Αλί νιώθει, για πρώτη φορά, να απειλείται από τον νέο του συνάδελφο, κι έτσι θα προσπαθήσει να τον «νικήσει» πάση θυσία στο πεδίο του.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 44 – Β Κύκλος

Ο Αλί και ο νέος γιατρός Μουχσίν συνεχίζουν τη διαμάχη, με στόχο να αποδείξουν, ο καθένας στον εαυτό του, τη νοητική υπεροχή του. Μία νέα ιατρική πρόκληση έρχεται να επιβεβαιώσει έναν από τους δύο και να κορυφώσει την ένταση. Ο ανταγωνισμός συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, όμως ο Αλί έχει δίπλα του παντοτινούς σύμμαχους την αγαπημένη του Νάζλι και τον μέντορά του Φέρμαν.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 45 – Β Κύκλος

Ο Φέρμαν θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στο χειρουργείο και αποφασίζει να το ρισκάρει. Ο Αλί και ο νέος γιατρός Μουχσίν συνεχίζουν τη διαμάχη, με στόχο να αποδείξουν, ο καθένας στον εαυτό του, τη νοητική υπεροχή του. Μία νέα ιατρική πρόκληση έρχεται να επιβεβαιώσει έναν από τους δύο και να κορυφώσει την ένταση. Ο ανταγωνισμός συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, όμως ο Αλί έχει δίπλα του παντοτινούς σύμμαχους την αγαπημένη του Νάζλι και τον μέντορά του Φέρμαν.Ο Φέρμαν θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στο χειρουργείο και αποφασίζει να το ρισκάρει. Όλοι, όμως, αναρωτιούνται εάν αυτό το πείσμα θα του βγει σε καλό. Ο νέος γιατρός αποδεικνύεται άξιος αντίπαλος για τον Αλί και σίγουρα ξέρει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Οι απειλές του θα του δώσουν νέα προνόμια, ενώ ταυτόχρονα, ο Ντορούκ θα αποκαλύψει στον Αλί το συγκλονιστικό του παρελθόν.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50 – Β Κύκλος

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 36 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 37 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 38 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 39 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 40 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 41 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 42 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 43 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 44 – Β ΚύκλοςΟ Γιατρός – Επεισόδιο 45 – Β Κύκλος