Ο Γιατρός – Επεισόδιο 2, 3, 4, 5

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 2, 3, 4, 5 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ΣΚΑΙ …

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 2, 3, 4, 5

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 2

Ο Φερμάν παλεύει να βάλει σε τάξη τον Αλί, ο οποίος κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο από την πρώτη του μέρα στη δουλειά, ενώ και ο ίδιος έχει τη δική του μυστική αποστολή. Όμως, ο Αλί δεν ακούει τον Φερμάν και η ένταση στο νοσοκομείο κλιμακώνεται. Παράλληλα, η Ναζλί προσπαθεί να βοηθήσει τον Αλί τόσο μέσα στο νοσοκομείο, όσο και έξω από αυτό. Από την άλλη μεριά, ο Αντίλ με την Μπελίζ φτάνουν στα πρόθυρα του χωρισμού.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 3

Καθώς ο Αλί προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή, παίρνει ένα σκληρό μάθημα και αισθάνεται προδομένος. Ο Φερμάν και η Μπελίζ βρίσκονται στο χείλος ενός γκρεμού.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 4

Ο Αλί και η Ναζλί πηγαίνουν σε ένα άλλο νοσοκομείο να παραλάβουν το ήπαρ ενός δότη, το οποίο πρόκειται να μεταμοσχευθεί. Η διαδρομή γρήγορα μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 5

Ο Φερμάν φεύγει για ένα μυστηριώδες ταξίδι, ενώ η Τανζού εκμεταλλεύεται την απουσία του για να βάλει σε τάξη τους βοηθούς, δίνοντας στον Αλί τον πρώτο δικό του ασθενή.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ

Ο ΓιατρόςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαΟ Γιατρός σκαιΟ Γιατρός – Επεισόδιο 2Ο Γιατρός – Επεισόδιο 3Ο Γιατρός – Επεισόδιο 4Ο Γιατρός – Επεισόδιο 5