Ο Γιατρός – Επεισόδιο 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ΣΚΑΙ …

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 12

Για τον Δρ. Αντίλ είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, που φέρνει μαζί της ένα χείμαρρο δυσάρεστων αναμνήσεων από τα παλιά του λάθη. Η Νάζλι είναι ακόμη συντετριμμένη για το δικό της λάθος. Ο Αλί νιώθει κι αυτός τύψεις για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια κρίσιμη στιγμή, αλλά και επειδή δεν μπόρεσε να πει ψέματα για να την καλύψει. Και οι δυο θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτό το μεγάλο βάρος. Τουλάχιστον η Νάζλι τον προτιμά όπως είναι, ειλικρινή μέχρι παρεξηγήσεως. Εντωμεταξύ, οι μηχανορραφίες της Κιβιλτσίμ και του Τάνζου αποδίδουν καρπούς και τον Αλί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Μπορεί οι συνάδελφοί του στο νοσοκομείο να τον έχουν λίγο πολύ αποδεχθεί, όμως δεν ισχύει πάντα το ίδιο και για τους υπόλοιπους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή μαζί του. Όσοι δεν τον γνωρίζουν καλά δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε την ιδιαιτερότητα ούτε το πραγματικό του ταλέντο. Μια τέτοια περίπτωση παρεξήγησης έχει λάβει τώρα μεγάλη δημοσιότητα. Και το νοσοκομείο είναι αναγκασμένο να δράσει, καλώντας τον επισήμως να δώσει εξηγήσεις.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 13

Ο Αλί γίνεται το επίκεντρο ενός διπλού θαύματος. Ένας ασθενής παίρνει τη σωστή απόφαση για το μέλλον του χάρη στην αγάπη της γυναίκας του και ο Αλί κερδίζει από αυτούς την προοπτική και την ελπίδα που του χρειάζεται για το δύσκολο καθήκον που τον περιμένει. Ταυτόχρονα, καταφέρνει να μεταδώσει το θάρρος του σε έναν άλλο συνάνθρωπό του, που έχει να πάρει τη δική του δύσκολη απόφαση. Έρχεται όμως η ώρα της επίσημης απολογίας του στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου. Ενώ η Κιβιλτσίμ και ο Τάνζου είναι αποφασισμένοι να τον ξεφορτωθούν και σχεδόν σίγουροι πως θα τα καταφέρουν, ένας απροσδόκητος σύμμαχος παρουσιάζεται και αλλάζει τα πάντα. Δυστυχώς, το θαύμα δεν κρατά πολύ για τον Αλί. Μπορεί να μην έχασε τη θέση του στο νοσοκομείο, όμως το μέλλον του φαίνεται πως παίρνει μια νέα κατεύθυνση. Μακριά από το όνειρό του και μακριά από τη Νάζλι.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 14

Η Κιβιλτσίμ αναγκάζει την Μπελίζ να συνεργαστούν στα διοικητικά της καθήκοντα, καθώς πρέπει σύντομα να παραδώσουν μια σημαντική αναφορά για τα οικονομικά και τη γενική λειτουργία του νοσοκομείου. Εντωμεταξύ, η επιρροή του Αλί πάνω στους υπόλοιπους γιατρούς, αλλά και η απουσία του από το χειρουργείο, αρχίζουν να γίνονται πολύ εμφανείς. Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθειά του για να φτάσουν στη σωστή διάγνωση. Όπως πάντα, τα καταφέρνει άψογα. Δυστυχώς όμως, δεν μπορούν ακόμα να τον εμπιστευτούν στο χειρουργείο. Για πρώτη φορά, ο Αλί συνειδητοποιεί ότι κανείς, ούτε ο Δρ. Αντίλ, ούτε η Νάζλι, δεν μπορεί να δώσει γι’ αυτόν τις δικές του μάχες. Το όνειρό του να γίνει καλός χειρουργός θα πρέπει να περιμένει ώσπου να είναι πραγματικά έτοιμος. Ο Γιατρός – Επεισόδιο 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 15

Το νοσοκομείο Μπερχαγιάτ δέχεται να αναλάβει μια πολύ ασυνήθιστη υπόθεση γεμάτη κινδύνους για τη ζωή ενός ασθενή. Θα είναι μια ευκαιρία να σωθεί ένας άνθρωπος καταδικασμένος σχεδόν σε βέβαιο θάνατο, να εκπαιδευτούν οι γιατροί του νοσοκομείου σε κάτι εντελώς ξεχωριστό και οι χορηγοί να πειστούν για την καλή δουλειά που γίνεται εκεί. Η Νάζλι αλλά και ο Φέρμαν ανησυχούν για τον Αλί τώρα που βρίσκεται στο παθολογικό εργαστήριο και όχι μαζί τους στο χειρουργείο. Ειδικά η Νάζλι, που παλεύει μέσα της να βρει πώς πρέπει να τον αντιμετωπίζει από δω και πέρα. Ξέρει πως πρέπει να πάψει να τον προστατεύει σαν να είναι παιδί. Όμως γιατί ξαφνικά δεν μπορεί να σταματήσει να τον ψάχνει παντού και τώρα τελευταία νιώθει τόσο αμήχανα κοντά του; Ο Αλί εμπιστεύεται το ένστικτό του για να λύσει, έστω και από το εργαστήριο, μια υπόθεση με ελάχιστα στοιχεία. Μια υπόθεση προσωπική και επώδυνη για την Μπελίζ, αφού αφορά το νεογέννητο μωρό μιας στενής φίλης της.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 16

Ο Αλί αποδεικνύει ότι έχει αρχίσει σιγά σιγά να ωριμάζει και να μαθαίνει τα μυστικά της επικοινωνίας με τους άλλους. Εξάλλου, αυτά που βλέπουν τα δικά του μάτια δεν μπορεί να τα αντιληφθεί κανείς άλλος με τον δικό του άμεσο τρόπο. Ο Δρ. Φέρμαν αναγκάζεται να παραδεχτεί τις προόδους του Αλί και του επιτρέπει να γυρίσει πίσω στο χειρουργείο! Το γεγονός απαιτεί εορτασμό κι έτσι ο Αλί μαζί με όλους τους συναδέλφους του, ακόμα και τον Δρ. Αντίλ, βγαίνουν να το γλεντήσουν! Η επόμενη μέρα όμως επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη για τη Νάζλι. Το νοσοκομείο Μπαρχαγιάτ δέχεται επίσκεψη από εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας. Θέλουν να ερευνήσουν όλα όσα συνέβησαν τη νύχτα που μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από λάθος της Νάζλι. Ο Αλί ανησυχεί πολύ για το τι θα της συμβεί και προσπαθεί να βρει κάτι που θα την κάνει να νιώσει καλύτερα.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 17

Οι στρατηγικές που μαθαίνει ο Αλί από τον Demir για τη Nazlı γυρίζουν μπούμερανγκ Με τις στρατηγικές στον έρωτα, που του προτείνει ο Demir, ο Ali δοκιμάζει να περάσει για πρώτη φορά στην επίθεση απέναντι στη Νάζλι, αλλά αυτό θα του γυρίσει μπούμερανγκ με πολύ άσχημο τρόπο. Από την άλλη μεριά η Μπελίζ, που τακτοποιεί τις διαφορές της με τον Ferman, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την βραδιά της δωρεάς για ένα καλό σκοπό. Με το που αντιτίθεται σε αυτό η Kıvılcım, ξεκινάει ένας νέος πόλεμος για τον έλεγχο του νοσοκομείου. Η Τάνζου και ο Φερμάν δουλεύουν μαζί στο περιστατικό των σιαμαίων, αλλά μια απρόβλεπτη επιπλοκή θα ματαιώσει όλα τα σχέδια. Η Kıvılcım, που στριμώχτηκε στην γωνία, βάζει σε κίνηση το πιο άσχημο σχέδιό της και ο Αλί, του οποίου το μάτι μαύρισε, τελικά αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 18

Ο Φέρμαν δεν μπορεί να κρύψει από την Μπελίζ την απόφασή του να τη θυσιάσει για χάρη της Νάζλι. Η εμπιστοσύνη μεταξύ τους πλήττεται ανεπανόρθωτα και η σχέση τους δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως πρώτα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Φέρμαν αναλαμβάνει στο νοσοκομείο ένα περιστατικό που θα τον συνταράξει, καθώς τον αναγκάζει να αγγίξει ξανά μια δική του κρυφή πληγή. Ο Αλί, αν και δεν ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει στον Φέρμαν, προσπαθεί να τον βοηθήσει, καθώς πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο έχει προσωπική εμπειρία. Όμως ο Φέρμαν δεν είναι ακόμη έτοιμος να χαλαρώσει τις άμυνές του. Εντωμεταξύ, η Νάζλι και ο Ντεμίρ αναλαμβάνουν ένα περιστατικό που από απλό τροχαίο εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο περίπλοκο. Μια οικογενειακή τραγωδία που έχει ιατρική εξήγηση, αλλά δεν παύει να είναι επώδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 19

Με την Μπελίζ να έχει εξαφανιστεί από το νοσοκομείο για να είναι μακριά από τον Φέρμαν, η Κιβιλτσίμ βρίσκει την ευκαιρία να την επισκιάσει. Δεν έχει εγκαταλείψει ακόμα την ιδέα να της πάρει το νοσοκομείο από τα χέρια της, με όποιον τρόπο χρειαστεί. Εντωμεταξύ, φεύγοντας από το νοσοκομείο, ο Αλί δέχεται βίαιη επίθεση από τους εξοργισμένους συγγενείς ενός ασθενή που δεν ήταν καν δικό του περιστατικό. Ο Φέρμαν μπαίνει στη μέση και τον σώζει από τα χειρότερα, ακριβώς όπως έκανε πάντα για τον Αλί ο αδελφός του όταν ήταν παιδιά. Αυτή είναι η αφορμή που χρειαζόταν: ο Φέρμαν αποκαλύπτει επιτέλους το μεγαλύτερο και πιο επώδυνο μυστικό του στον καινούργιο του αδελφό, τον Αλί. Φυσικά, στο νοσοκομείο θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι μόνο συνάδελφοι, δεν γίνεται αλλιώς. Όμως τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας άλλαξαν και τους δυο τους για πάντα.

Ο Γιατρός – Επεισόδιο 20

Ο Αλί προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι η απόλυτη αλήθεια δεν είναι πάντα η καλύτερη στρατηγική. Το ίδιο συνειδητοποιεί σιγά σιγά και ο Φέρμαν. Τώρα που έκανε την αρχή με τον Αλί, νιώθει έτοιμος να εμπιστευτεί το μυστικό του και στην Μπελίζ. Όμως εκείνη, αν και εκτιμά την ειλικρίνεια και τη μεγάλη καρδιά του, συνειδητοποιεί ότι ίσως να μην μπορέσει ποτέ να είναι πραγματικά η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του. Η Νάζλι νομίζει πως ο Φέρμαν και η Μπελίζ μαλώνουν εξαιτίας της, επειδή εκείνος προσπάθησε να σώσει αυτή αντί για την αγαπημένη του. Ακόμη δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει μέσα της τι ακριβώς είναι αυτό που νιώθει για τον Φέρμαν. Το ίδιο μπερδεμένος είναι και ο Αλί, που δυσκολεύεται να φερθεί στον Φέρμαν με ψυχρό επαγγελματισμό όπως ο ίδιος του ζήτησε. Ωστόσο, για να γίνει καλός γιατρός θα πρέπει να μάθει και να λέει ψέματα και να κρατάει μυστικά, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ

Ο ΓιατρόςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαΟ Γιατρός – Επεισόδιο 12Ο Γιατρός – Επεισόδιο 13Ο Γιατρός – Επεισόδιο 14Ο Γιατρός – Επεισόδιο 15Ο Γιατρός – Επεισόδιο 16Ο Γιατρός – Επεισόδιο 17Ο Γιατρός – Επεισόδιο 19Ο Γιατρός – Επεισόδιο 20