Ο Γιατρός – Δεν παίρνει άλλο την αγωγή του

Ο Γιατρός – Ο Ανδρέας φαίνεται προβληματισμένος που ξεχνάει όλο και περισσότερα πράγματα, ακόμα και δεκαπέντε χρόνια πριν, και αποφασίζει να σταματήσει τα φάρμακα. «Δεν με βοηθάει καμία αγωγή, γι’ αυτό θα σταματήσω να παίρνω φάρμακα», λέει στον Απόστολο και εκείνος προσπαθεί να τον αποτρέψει: «Δώσε λίγο χρόνο! Δεν ήταν και λίγο αυτό που σου συνέβη».

Ο Γιατρός – Δεν παίρνει άλλο την αγωγή του

Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο φτάνει η αδελφή του Μιχάλη, η Στέλλα, την ύπαρξη της οποίας κρατούσε μυστική απ’ όλους. Με την αδελφή του είναι δίδυμα, αλλά αυτή έχει σύνδρομο Down, κάνοντας τον Μιχάλη να της φέρεται σαν να είναι μικρό παιδί. Όταν ο Ανδρέας, στην προσπάθειά του να μάθει το μυστικό που κρύβει η Στέλλα, της προκαλεί λιποθυμικό επεισόδιο, ο Μιχάλης βγαίνει εκτός εαυτού και το λέει στον Μάρκο, που έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ανδρέα από το νοσοκομείο: «Είναι καλύτερο για όλους να μείνεις μακριά, μόνο προβλήματα προκαλείς, δεν είσαι σε κατάσταση να δουλεύεις εδώ», του τονίζει.

Ο Δημήτρης δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του στη Δανάη και ο Ανδρέας αποφασίζει να τον βοηθήσει σκαρώνοντας μια «τυχαία» συνάντηση των δυο τους στο μπαράκι που συχνάζουν συνήθως μετά το νοσοκομείο ζητώντας και τη βοήθεια της Σοφίας. Ο Λεωνίδας με την Εύα αναλαμβάνουν έναν ασθενή με άνοια και στην Εύα της ξυπνάνε μνήμες από τη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια εδώ και μερικά χρόνια.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ