Ο Γιατρός – Απόψε 27/9 – Ο Ανδρέας στο στόχαστρο της Άννας

Ο Γιατρός – Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Ο Γιατρός» έρχονται απόψε στις 21:00 με διπλό επεισόδιο, αποκαλύπτοντας τη συνέχεια της περίπλοκης σχέσης της Άννας και του Αντρέα. Η Θάλεια Ματίκα, που ενσαρκώνει την Άννα Γρηγοριάδη, παραδέχεται ότι η ηρωίδα της διατηρεί ακόμα συναισθήματα για τον Ανδρέα Βρεττό, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο Γιατρός – Απόψε 27/9 – Ο Ανδρέας στο στόχαστρο της Άννας

Η σειρά, η οποία γοήτευσε εκατομμύρια τηλεθεατές την περασμένη σεζόν, επικεντρώνεται στην ιστορία του Αντρέα, ενός γιατρού που προσπαθεί να επανέλθει στη ζωή του μετά την απώλεια της μνήμης του. Στα νέα επεισόδια, οι ήρωες απομακρύνονται από την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και αναζητούν νέα ξεκινήματα. Η Σοφία θα μετακομίσει στην Κρήτη, ο Μιχάλης σκέφτεται να εγκαταλείψει την ιατρική και ο Λεωνίδας με την Εύα θα φύγουν για την Αιθιοπία. Ακόμα και η Κέλλυ, που πλέον έχει τελειώσει το αγροτικό της, δε θέλει να κάνει ειδικότητα στη «Μέριμνα», προς μεγάλη απογοήτευση του πατέρα της.

Η Άννα, δυναμική και αφοσιωμένη, προσπαθεί να συνδυάσει την επαγγελματική της ζωή με τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Στην προσπάθειά της να υιοθετήσει ένα παιδί με τον νέο της σύντροφο, παλεύει παράλληλα με τα συναισθήματά της για τον Αντρέα, που παραμένουν δυνατά. Η Θάλεια Ματίκα μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, αναφέροντας πόσο ευχάριστη ήταν η συνάντησή τους. Η χημεία τους στην οθόνη δίνει νέα πνοή στους χαρακτήρες τους. Όταν επιστρέφουμε στο Φεβρουάριο του 2020, το τμήμα Παθολογικής απειλείται με διάλυση.

Οι φίλοι και συνάδελφοι του Ανδρέα, όπως η Σοφία και ο Μιχάλης, αναζητούν νέα κατεύθυνση στην καριέρα τους, ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του ενωμένη. Μπροστά σε όλα αυτά, έρχεται μια νέα απειλή: η εμφάνιση ενός ιού από την Κίνα. Αφού η πανδημία έχει τελειώσει, ο Ανδρέας επιλέγει να μείνει μακριά από το νοσοκομείο, αλλά νέα πρόσωπα εμφανίζονται στη «Μέριμνα». Ο Αλέξανδρος Χρηστίδης αναλαμβάνει τον ρόλο του παθολόγου, ενώ η Χριστίνα Λαμπρινού επιστρέφει με αναβαθμισμένο ρόλο. Ο νέος διευθυντής του νοσοκομείου, Αργύρης Σταθάτος, έχει σχέδια που απειλούν την Παθολογική.

Στο μεταξύ, αρχίζει έρευνα για ευθύνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, βάζοντας την Άννα στο επίκεντρο. Ο Ανδρέας, προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα και την Άννα, αποφασίζει να επιστρέψει, έτοιμος για αναπάντεχες επιλογές που θα κρίνουν το μέλλον τους.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

O γιατρός τι θα δούμεΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρός περιληψειςο γιατρός σημεραΟ Γιατρός τρειλερ