Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 6, 7, 8

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 6, 7, 8 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ALPHA …

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 6, 7, 8

Στην ιστορία αυτή, ο Ανδρέας και ο Μάρκος ανταγωνίζονται για την αγάπη της Άννας, θέτοντας σε κόντρα τον εαυτό τους. Ωστόσο, μια σοβαρή ασθένεια της Άννας τους φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που τους κάνουν να αναθεωρήσουν τις προτεραιότητές τους. Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο Δημήτρης, ένας ασθενής του, είναι ο πρώην ασθενής που είχε σώσει πριν χρόνια. Καθώς η κατάσταση της Άννας επιδεινώνεται, οι σχέσεις τους δοκιμάζονται, αλλά ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι η οικογένεια του και οι ασθενείς του είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του. Ταυτόχρονα, η Σοφία προσπαθεί να εξιλεωθεί με τον Ανδρέα, ενώ η κόρη τους, η Κέλλυ, κρύβει ένα μυστικό που την ταλαιπωρεί. Ο Δημήτρης και η Δανάη αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη σχέση τους, ενώ η εμφάνιση μιας εντυπωσιακής influencer στο νοσοκομείο προκαλεί αναταραχή. Μεταξύ όλων αυτών, η ιστορία εξελίσσεται με ανατροπές και αποκαλύψεις που επηρεάζουν τις σχέσεις και τη ζωή των χαρακτήρων.

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 6 | 17/10/2023

Την ίδια θέση όμως κυνηγάει και ο Μάρκος, πράγμα που τους βρίσκει σε μια κόντρα για το ποιος θα αποδείξει ότι την αξίζει περισσότερο. Μην θέλοντας να χάσει τον εαυτό του σε αυτή την κόντρα, ο Ανδρέας αποφασίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να είναι κοντά στους ασθενείς τους – ένας εκ των οποίων αποκαλύπτεται πως είναι ο Δημήτρης, ο οποίος, όταν ήταν 16 χρονών, είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και είχε σωθεί χάρη στον Ανδρέα. Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άννας όμως ανατρέπει τις ισορροπίες τους και τους φέρνει στα όρια τους. Αν και στην αρχή δεν καταφέρνει να σταθεί στο πλευρό της τελικά συνειδητοποιεί ότι το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι οι άνθρωποι που έχει γύρω του με αποτέλεσμα να ξεχνάει τους κανόνες και να γίνεται ο γνωστός παρορμητικός Ανδρέας.

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 7 | 23/10/2023

Η Σοφία, έπειτα από προτροπή του Μιχάλη αποφασίζει να μιλήσει στον Ανδρέα για τη σχέση τους πριν το ατύχημα, αλλά πάλι κάτι τους διακόπτει: η Κέλλυ έρχεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της ενώ ο Ανδρέας και η Άννα μπαίνουν στη διαδικασία να ψάξουν την «κρυφή» ζωή της κόρης τους μπας και βρουν απαντήσεις γι’ αυτό που της συμβαίνει. Θα καταλήξουν να έρθουν αντιμέτωποι με αλήθειες που τους πονάνε και με ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυς που στιγμάτισε όλη της τη ζωή. Την ίδια στιγμή, οι σχέσεις του Δημήτρη και της Δανάης είναι κάπως ψυχραμένες μετά από την άρνηση του πρώτου να πάνε μαζί για σπα και γίνονται ακόμα χειρότερες όταν αναλαμβάνουν τη φροντίδα της «Βίκυ Love», μιας εντυπωσιακής influencer που φαίνεται να σκανδαλίζει όλο το ανδρικό προσωπικό του νοσοκομείου. Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 6, 7, 8

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 8 | 24/10/2023

Ο Ανδρέας προσπαθώντας να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία την καλεί σε δείπνο μαζί με την Άννα, έχοντας όμως ως απώτερο στόχο να πείσει και τις δύο να κάνουν οικογενειακή ψυχοθεραπεία για να έρθουν πιο κοντά. Ο Δημήτρης βλέποντας ότι η Δανάη συνεχίζει να τον αποφεύγει, συνεργάζεται με την Εύα για τη θεραπεία μιας γυναίκας αστροναύτη, η οποία παθαίνει κρίσεις πανικού και θέλει να το κρύψει από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. Η Σοφία έρχεται σε σύγκρουση με το Μιχάλη που της λέει πως ίσως πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τον Αντρέα και να προχωρήσει παρακάτω καθώς όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη δουλειά της. Τέλος, η εισαγωγή ενός ασθενή αναστατώνει το Λεωνίδα καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο από το παρελθόν του που είχε βασανίσει και τον ίδιο και την οικογένειά του όταν προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα από την Αφρική. Ο Λεωνίδας θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη αποφασίζει να πατήσει τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη και να τον αφήσει να πεθάνει, πράγμα που όμως δεν τον αφήνει να κάνει ο Ανδρέας.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός alpha – επεισόδιο 9, 10, 11

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο Γιατρός alphaΟ Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 6Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 7Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 8