Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 15, 16

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 15, 16 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ALPHA …

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 15, 16

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 15

Έπειτα από προτροπή του Μάρκου και της Ειρήνης, ο Φώτης, ο πρώην εκπαιδευόμενος που είχε διώξει ο Ανδρέας την μέρα του ατυχήματος, τον καταγγέλλει ότι του ζήτησε να αλλάξει τα αποτελέσματα της δοκιμής του Satonal, πράγμα που όμως η Άννα δεν το πιστεύει και αποφασίζει κρυφά απ’ όλους να τον συναντήσει και να τον ρωτήσει ευθέως. Ο Μιχάλης, που συμμετείχε στην έρευνα του Ανδρέα, δεν πιστεύει την ιστορία του Φώτη και αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία, αλλά ο Μάρκος τον εκβιάζει πως αν το κάνει θα αναφέρει κι αυτός ότι έπαιρνε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της βάρδιας του, πράγμα που θα του στοιχίσει τη δουλειά του. Η Δανάη έρχεται πιο κοντά με τον Δημήτρη και αποφασίζουν να περάσουν τη νύχτα μαζί, αλλά η ανασφάλειά του για το πόδι του δημιουργεί μια ακόμα στιγμή αμηχανίας μεταξύ τους. Ένας ξαφνικός θάνατος θα φέρει την Άννα αντιμέτωπη με μια σοβαρή ασθένεια ενώ την Κατερίνα με μια ευκαιρία για να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή.

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 16

Με την έρευνα για τον Ανδρέα να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, ο ίδιος δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτε άλλο παρά την Άννα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με μια περίεργη ασθένεια. Η Κέλλυ προσπαθεί να την πείσει να τους πει για την συνάντησή της με τον Φώτη μερικές ώρες πριν πεθάνει εκείνος, αλλά η Άννα επιμένει να μην θέλει να το αποκαλύψει από φόβο να μην μπλέξει τον Αντρέα. Η Δανάη, μετά τη συνεργασία της με τη μητέρα της στο χειρουργείο της Κατερίνας, αποφασίζει να κάνει ξανά αίτηση για τον τομέα της χειρουργικής, πράγμα που αλλάζει κάπως τις ισορροπίες στη σχέσης της με τον Δημήτρη. Ο Λεωνίδας διαβεβαιώνει την Εύα ότι δε θα φύγει από το νοσοκομείο τώρα που τελειώνει η ειδικότητά του, αλλά αυτή διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις καθώς βλέπει την συμπεριφορά του κάπως περίεργη. Τέλος, ο Μιχάλης μη θέλοντας να αφήσει τον Αντρέα να πάρει το φταίξιμο για την αλλαγή των αποτελεσμάτων της δίκης του Satonal, αποκαλύπτει την αλήθεια στους πάντες ρισκάροντας να χάσει τη δουλειά του.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός alpha – επεισόδιο 17, 18

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 15Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 16Ο Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδια