Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ALPHA …

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 11

Το καθαριστήριο βρίσκει στο κρυφό τσεπάκι του χαρτοφύλακα του Ανδρέα το χαρτί θεραπείας του Παπαδόπουλου. Ο Ανδρέας μην μπορώντας να πιστέψει ότι ο ίδιος ως διευθυντής συγκάλυψε κάτι τέτοιο, πάει στο Μάρκο και του λέει να πουν την αλήθεια, καθώς το χαρτί έχει και τη δική του υπογραφή πάνω. Ο Μάρκος του ζητάει λίγο χρόνο, αλλά στην πραγματικότητα κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει αυτό το χαρτί. Την ίδια στιγμή η Σοφία αποφασίζει ότι πρέπει να μιλήσει στον Αντρέα για την σχέση τους αλλά τελικά η συζήτησή τους δεν πάει καθόλου όπως την είχε σχεδιάσει. Η Εύα και ο Λεωνίδας αποφασίζουν να είναι κανονικά μαζί περνώντας ρομαντικές βραδιές με ταινίες, αλλά όταν ο αδερφός της μέλλουσας αρραβωνιαστικιάς του φτάνει στην Αθήνα για να τον γνωρίσει, τα πράγματα μπερδεύονται. Ο Δημήτρης είναι ψυχρός με τη Δανάη μετά την αποκάλυψη του για το πόδι του, πράγμα που τους επηρεάζει στη δουλειά ενώ ο Μιχάλης μην μπορώντας να αντικρίσει την Σοφία μετά την ερωτική του εξομολόγηση, παίρνει άδεια και πάει σε μια παλιά του φίλη – και πρώην του – προκειμένου να “ξεχαστεί”.

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 12

Ο Ανδρέας αρχίζει να μαθαίνει από την Σοφία για το παρελθόν τους και τη σχέση τους και προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα του πως ήταν οι δυο τους. Την ίδια στιγμή ένας συρμός του ηλεκτρικού εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετατρέπει όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών. Ο καθένας αναλαμβάνει δυο και τρεις τραυματίες, με εξαίρεση το Μιχάλη ο οποίος μετά τη βραδιά με την Κατερίνα δεν μπορεί να συνέλθει και παίρνει ναρκωτικά προκειμένου να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ο Μάρκος αναλώνεται στο να δει πως θα λύσει το πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο και την στιγμή της κρίσης αποδεικνύεται πολύ κατώτερος του Ανδρέα ως διευθυντής καθώς δεν μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε κανέναν απ’ τους γιατρούς της πτέρυγάς του. Τέλος ο Δημήτρης συναντάει ξανά τη Μαρία, την κόρη του συντρόφου της μητέρας του και πρώτο του έρωτα, κάνοντας άθελά του τη Δανάη να ζηλέψει.

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 13

Ο Ανδρέας μαθαίνει από το Μιχάλη πως ο ίδιος είχε ξεκινήσει εργαστηριακή έρευνα για την απόσυρση του Satonal από την αγορά – του φαρμάκου που χορήγησε με τον Μάρκο στον Παπαδόπουλο – και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση περισσότερο σε βάθος. Η Κατερίνα, η φίλη του Μιχάλη, μην μπορώντας να ξεμπλέξει απ’ τα ναρκωτικά, φτάνει στο σημείο να του ζητήσει 10 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει στον διευθυντή του ότι πήρε ουσίες κατά τη διάρκειά της βάρδιας του. Η Δανάη αποφασίζει να μιλήσει στο Δημήτρη για το πως νιώθει γι’ αυτόν, αλλά την προλαβαίνει η Μαρία η οποία του ζητάει να βγουν, θέλοντας να αναθερμάνει την παλιά τους σχέση. Τέλος, στο νοσοκομείο έρχεται η Αγγελική, η έγκυος αδερφή της Εύας, που είναι γνωστή ηθοποιός. Έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια γυρίσματος η αγγελική καταλήγει στο νοσοκομείο αλλά στην προσπάθεια να βρουν τι έχει θα αποκαλυφθούν κάποιες μεγαλύτερες αλήθειες για τη ζωή της. Ο Λεωνίδας παρατηρεί ότι η Εύα είναι πολύ ψυχρή μαζί της και την πιέζει να του πει τι συμβαίνει, αλλά η ίδια φαίνεται να προσπαθεί να τον πείσει πως όλα είναι μια χαρά. Μόνο όταν η ζωή της Αγγελικής και του μωρού της φτάνει σε κρίσιμο σημείο η Εύα αποκαλύπτει την αλήθεια, αλλάζοντας τη σχέση με την αδερφή της για πάντα.

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 14

Ο Ανδρέας δείχνει στον Μάρκο την έρευνα που είχε κάνει για το Satonal και του ζητάει να βγει όλη η αλήθεια στο φως, ότι δηλαδή ο ίδιος μάλλον έκανε λάθος για το ποσοστό θνησιμότητας του φαρμάκου, και να ενημερώσουν άμεσα τη φαρμακευτική εταιρία. Ο Μάρκος του ζητάει λίγο χρόνο για να διπλοτσεκάρει τα στοιχεία και μαζί με την Ειρήνη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να απομακρύνουν τον Ανδρέα από το νοσοκομείο μια και καλή! Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα φτάνει στο νοσοκομείο έπειτα από overdose, αλλά στην πραγματικότητα το έπαθε επειδή μετέφερε ναρκωτικά, μια και δεν μπορούσε να βρει άλλον τρόπο να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν, και από λάθος πέρασαν στον οργανισμό της. Ο Μιχάλης ζητάει τη βοήθεια οδηγήσει σε μια ανακάλυψη του Ανδρέα, πράγμα που θα τους εξηγεί όλη τη συμπεριφορά της, Κατερίνας αυτά τα χρόνια. Στο μεταξύ, ο Λεωνίδας αρχίζει να δέχεται όλο και περισσότερες πιέσεις από τους δικούς του να φύγει από το νοσοκομείο και να γυρίσει στο χωριό του για να βοηθήσει τους συχωριανούς του. Η σχέση του όμως με την Εύα και η νέα του ζωή είναι κάτι που πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί εύκολα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός alpha – επεισόδιο 15, 16, 17, 18

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Ο ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 11Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 12Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 13Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 14Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 15Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 16Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 17Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 18Ο Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επόμενα επεισόδια