Ο Γιατρός alpha – επεισόδιο 1

Ο Γιατρός alpha – επεισόδιο 1 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ALPHA …

Ο Γιατρός alpha – επεισόδιο 1

Ο Ανδρέας Βρεττός, ένας αξιοσέβαστος γιατρός και ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ζωή που ανατράπηκε βίαια μετά από ένα τραγικό γεγονός. Ένα περιστατικό πυροβολισμού από τον πατέρα ενός ασθενούς, ο οποίος τον κατηγόρησε άδικα ως υπεύθυνο για τον θάνατο του γιου του, άλλαξε τη ζωή του Ανδρέα.

Ο Ανδρέας επέζησε από το πυροβολισμό, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι του προκάλεσε αμνησία που καλύπτει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Οι μνήμες του οδηγούν σε έναν διαφορετικό κόσμο, έναν κόσμο πριν από δώδεκα χρόνια, όταν ήταν ένας αφοσιωμένος παθολόγος που αναζητούσε αναγνώριση, πατέρας δύο παιδιών και ερωτευμένος με την σύζυγό του.

Στο παρόν, το οποίο δεν μπορεί να θυμηθεί, ο Ανδρέας είναι αυστηρός και απόμακρος με τους γύρω του, έχοντας χωρίσει από την σύζυγό του, τη διευθύντρια του νοσοκομείου, Άννα Γρηγοριάδη, μετά τον θάνατο του γιου τους. Ο θεράπων ιατρός και φίλος του, Απόστολος Ιωάννου, και η πρώην σύζυγός του συμφωνούν ότι ο Ανδρέας πρέπει να ανακτήσει σταδιακά και μεθοδικά τις μνήμες του που έχουν διαγραφεί από τη μνήμη του.

Οι συνάδελφοι του στο νοσοκομείο δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στον “νέο” χαρακτήρα του Ανδρέα, με τη γιατρό Σοφία Αλεξανδρή να καλείται να αντιμετωπίσει έναν διπλό ρόλο, καθώς είχε μια κρυφή σχέση μαζί του πριν από τον πυροβολισμό. Ταυτόχρονα, ο νέος διευθυντής της παθολογικής κλινικής, Μάρκος Μαλτεζάς, προσπαθεί με κάθε μέσο να αποτρέψει την ανάκτηση της μνήμης του Ανδρέα, καθώς ο τελευταίος είχε ανακαλύψει κάτι πολύ σοβαρό για τον ίδιο πριν από τον πυροβολισμό.

Καθώς η επιθυμία του Ανδρέα να ανακτήσει τη ζωή του συγκρούεται με την επιμονή του Μάρκου να τον κρατήσει στο θάμπος του παρόντος, οι σχέσεις και οι ισορροπίες μεταξύ των γιατρών και των ειδικευομένων αλλάζουν. Ταυτόχρονα, κάθε ασθενής που νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική αναδεικνύει κομμάτια της μνήμης του Ανδρέα, αλλά και μυστικά και πληγές των υπολοίπων μελών της ομάδας. Αυτό οδηγεί όλους να αντιμετωπίσουν τις δικές τους απώλειες και τραύματα, καθιστώντας την ανακάλυψη της αλήθειας μια δύσκολη αλλά απαραίτητη διαδικασία.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός alpha – επεισόδιο 2, 3, 4, 5

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ

Alphaalpha kiproualpha newsalpha news cyalpha news gralpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόγιατρό παιδικαγιατρό παιδικα τραγουδιαγιατρό τραγουδιαγιατρόσ για παιδιάγιατρόσ παιδικαη μικρή γιατρόςκαίει γιατρόςμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός alpha - επεισόδιο 1πάω στο γιατρόπροφυλακιστέος γιατρόςσκότωσα γιατρόςστο γιατρότο γιατρότσαλίκης γιατρόςυπαρχει ενας γιατρος