Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 1, 2, 3

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 1, 2, 3 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός του ALPHA …

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 1, 2, 3

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 1

Ο Ανδρέας Βρεττός είναι ένας κορυφαίος γιατρός και διευθυντής παθολογίας σε ένα απ’ τα καλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας. Χωρισμένος, με βαρύ παρελθόν και πολύ αυστηρός στη δουλειά του, βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή – που πέθανε από ιατρικό λάθος – τον πυροβολεί για να τον εκδικηθεί. Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά λόγω της σφαίρας παθαίνει αμνησία, χάνοντας μέσα σε μια στιγμή τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του. Ξαναγίνεται ο εαυτός του δώδεκα χρόνια πριν, όταν ακόμα ήταν ένας απλός γιατρός, παντρεμένος με δύο παιδιά και τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Ο κόσμος του διαλύεται όταν μαθαίνει ότι όχι μόνο έχει χωρίσει με τη γυναίκα του, αλλά και αυτό που διέλυσε τον γάμο τους ήταν η απώλεια του γιου του δώδεκα χρόνια πριν. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το αποδεχτεί την αλήθεια αποφασίζει ότι η μόνη λύση είναι να ενώσει πάλι την οικογένειά του και ν’ αρχίσει ξανά απ’ την αρχή.

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 2

Ο Ανδρέας προκειμένου να θυμηθεί ακολουθεί μια θεραπεία του Απόστολου που στόχο έχει να ενεργοποιήσει ξανά τα ανενεργά σημεία του εγκεφάλου του. Όσο είναι ακόμα στο νοσοκομείο, γνωρίζει τον Τζέικ, έναν 17χρονο που λόγω ενός ισχαιμικού επεισοδίου νοσηλεύεται στο ίδιο δωμάτιο μ’ αυτόν. Πεπεισμένος ότι κάτι κρύβει, τον προσεγγίζει ώστε να μάθει τι του συμβαίνει για να ενημερώσει τους γιατρούς και να τους βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο να καταλάβουν τι έχει. Η Σοφία προσπαθεί να έρθει κοντά με τον Ανδρέα για να τον βοηθήσει να θυμηθεί, αλλά ξαφνιάζεται από το πόσο διαφορετικός είναι σε σχέση με το πως τον ήξερε η ίδια. Η Δανάη και ο Δημήτρης καλούνται να αντιμετωπίσουν μια κρίση στα επείγοντα που τους φέρνει στα όρια τους και τέλος, ο Μάρκος αγχωμένος από την παρουσία του Ανδρέα στο νοσοκομείο, προσπαθεί να πείσει την Άννα ότι η καλύτερη λύση για τον Ανδρέα είναι να παραιτηθεί και να πάρει μια πολύ καλή αναπηρική σύνταξη.

Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 3

Ο Ανδρέας επιστρέφει στο νοσοκομείο παρά τις αντιδράσεις του Μάρκου και της Άννας αλλά τα καθήκοντά του είναι πολύ περιορισμένα: απαγορεύεται να μιλάει με τους ασθενείς και να κάνει οποιαδήποτε διάγνωση. Η Σοφία αναλαμβάνει να έχει τον Αντρέα από κοντά προκειμένου να μην εκθέσει το νοσοκομείο κάνοντας κάποιο λάθος, πράγμα που ενώ την χαροποιεί, την ίδια στιγμή την μπερδεύει, καθώς για πρώτη φορά είναι αυτή που καλείτε να πάρει τις αποφάσεις και ο Ανδρέας να την υπακούσει. Ο Λεωνίδας και η Δανάη αναλαμβάνουν έναν ηλικιωμένο κύριο, τον Βίκτωρα, του οποίου η περίπτωση θα τους βγάλει έναν άλλο εαυτό και θα τους κάνει να εκτιμήσουν περισσότερο την κάθε στιγμή της ζωής τους. Τέλος ο Ανδρέας αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Άννα για όσα νιώθει και πάει από το σπίτι της. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς η Άννα δεν είναι μόνη της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ο Γιατρός alpha – επεισόδιο 4, 5, 6

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ

AlphaΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός alpha - επεισόδιο 1Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 2Ο Γιατρός Alpha – Επεισόδιο 3