Ο Γιατρός 4/12/23: Ο Μάρκος περνά στην αντεπίθεση

Ο Γιατρός 4/12/23: Ο Ανδρέας παρουσιάζει στον Μάρκο μια έρευνα που είχε διεξάγει για το Satonal και τον παρακαλεί να αποκαλύψουν την πλήρη αλήθεια. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι ίσως είχε κάνει λάθος σχετικά με το ποσοστό θνησιμότητας του φαρμάκου και ότι πρέπει να ενημερώσουν άμεσα τη φαρμακευτική εταιρία.

Ο Γιατρός 4/12/23: Ο Μάρκος περνά στην αντεπίθεση

Ο Μάρκος ζητάει λίγο χρόνο για να επαληθεύσει τα δεδομένα και, σε συνεργασία με την Ειρήνη, προσπαθούν να βρουν τρόπο να απομακρύνουν τον Ανδρέα οριστικά από το νοσοκομείο. Παράλληλα, η Κατερίνα φτάνει στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών, όμως η αλήθεια είναι ότι τα μετέφερε για να μαζέψει τα χρήματα που χρειαζόταν. Ένα λάθος οδηγεί τα ναρκωτικά στον οργανισμό της. Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στον Ανδρέα ένα μυστικό που εξηγεί τη συμπεριφορά της Κατερίνας όλα αυτά τα χρόνια.

Εν τω μεταξύ, ο Λεωνίδας υφίσταται πιέσεις από τους δικούς του να εγκαταλείψει το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο χωριό του προκειμένου να βοηθήσει τους συχωριανούς του. Ωστόσο, η σχέση του με την Εύα και η νέα ζωή που έχει ξεκινήσει αποτελούν παράγοντες που δεν μπορεί εύκολα να εγκαταλείψει.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ