Ο Γιατρός 27/11/23: Η Κατερίνα εκβιάζει τον Μιχάλη

Ο Γιατρός 27/11/23: Ο Ανδρέας ενημερώνεται από τον Μιχάλη ότι είχε ξεκινήσει μια εργαστηριακή έρευνα για την απόσυρση του φαρμάκου Satonal από την αγορά. Αυτό το φάρμακο είχε χορηγηθεί από τον Μάρκο στον Παπαδόπουλο. Αποφασίζει να εμβαθύνει περισσότερο στην υπόθεση. Ταυτόχρονα, η Κατερίνα, φίλη του Μιχάλη, παλεύει με τα ναρκωτικά και φθάνει στο σημείο να ζητήσει 10 χιλιάδες ευρώ από αυτόν για να μην αποκαλύψει στον διευθυντή της ότι πήρε ουσίες κατά τη διάρκεια της βάρδιας του.

Ο Γιατρός 27/11/23: Η Κατερίνα εκβιάζει τον Μιχάλη

Η Δανάη αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη για τα συναισθήματά της, αλλά η Μαρία την προλαμβάνει και τον παρακαλεί να βγουν μαζί, επιδιώκοντας να ανανεώσει την προηγούμενη σχέση τους. Τέλος, στο νοσοκομείο εμφανίζεται η Αγγελική, η έγκυος αδερφή της Εύας, που είναι γνωστή ηθοποιός. Μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Αγγελική μπαίνει στο νοσοκομείο. Κατά την προσπάθεια να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, αποκαλύπτονται μεγαλύτερες αλήθειες για τη ζωή της.

Ο Λεωνίδας παρατηρεί ότι η Εύα είναι απότομη μαζί του και την πιέζει να του εξηγήσει τι συμβαίνει. Ωστόσο, η Εύα προσπαθεί να τον πείσει ότι όλα είναι εντάξει. Μόνο όταν η ζωή της Αγγελικής και του μωρού της φτάνει σε κρίσιμο σημείο, η Εύα αποκαλύπτει την αλήθεια, αλλάζοντας τη σχέση της με την αδερφή της για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ