Ο Γιατρός 20/11/23: Ο Μιχάλης βρίσκει καταφύγιο σε παράνομες ουσίες

Ο Γιατρός 20/11/23: Ο Ανδρέας, υπό τις οδηγίες της Σοφίας, αρχίζει να εξερευνά το παρελθόν του και τη σχέση τους, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στην έννοια του πώς ήταν οι δυο τους. Στο μεταξύ, ένα ατύχημα με έναν συρμό του ηλεκτρικού συμβαίνει, με αποτέλεσμα όλους τους τραυματίες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, καθιστώντας τον τομέα έκτακτων περιστατικών.

Ο Γιατρός 20/11/23: Ο Μιχάλης βρίσκει καταφύγιο σε παράνομες ουσίες

Κάθε άτομο αναλαμβάνει τη φροντίδα δύο ή τριών τραυματιών, εκτός από το Μιχάλη, ο οποίος, μετά τη βραδιά με την Κατερίνα, παλεύει να ξαναβρεί την ισορροπία του και χρησιμοποιεί ναρκωτικά για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία του. Ο Μάρκος, επικεντρώνεται στο πώς θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο, αλλά στη στιγμή της κρίσης αποδεικνύεται ανίκανος ως διευθυντής.

Δεν μπορεί να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει κανέναν από τους γιατρούς στην επικεφαλής της ιατρικής ομάδας. Τέλος, ο Δημήτρης συναντά ξανά τη Μαρία, την κόρη του συντρόφου της μητέρας του και πρώτο του έρωτα. Αυτή η συνάντηση, άθελα του καταφέρνει να προκαλέσει ζήλια στη Δανάη.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ