Ο Γιατρός 18/12/23: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει την αλήθεια

Ο Γιατρός 18/12/23: Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η έρευνα για τον Ανδρέα, ο οποίος αντιμετωπίζει το αδιέξοδο, συγκεντρωμένος αποκλειστικά στη σκέψη για την κατάσταση της Άννας. Η Άννα νοσηλεύεται με μια μυστηριώδη ασθένεια, και η Κέλλυ προσπαθεί επιμόνως να την πείσει να αποκαλύψει την συνάντησή της με τον Φώτη λίγο πριν αυτός πεθάνει. Παρά τις πιέσεις, η Άννα αρνείται, φοβούμενη μήπως επιπλέξει τον Αντρέα.

Ο Γιατρός 18/12/23: Ο Μιχάλης αποκαλύπτει την αλήθεια

Στο μεταξύ, η Δανάη, έχοντας συνεργαστεί με τη μητέρα της στο χειρουργείο, αποφασίζει να ξανακατευθυνθεί προς τη χειρουργική. Αυτή η απόφαση ρίχνει φως σε νέα δυναμική στη σχέση της με τον Δημήτρη, ο οποίος αντιμετωπίζει την αλλαγή αυτή με ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Λεωνίδας, παρά το ότι υπόσχεται στην Εύα ότι δεν θα αποχωρήσει από το νοσοκομείο, αρχίζει να εμφανίζει περίεργη συμπεριφορά, προκαλώντας ανησυχίες στην Εύα για το μέλλον της σχέσης τους.

Τέλος, ο Μιχάλης, αποφασισμένος να μην επιτρέψει στον Αντρέα να φέρει το βάρος της αλλαγής στα αποτελέσματα της δίκης του Satonal, αποκαλύπτει την αλήθεια, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη θέση εργασίας. Ένα βήμα που μπορεί να αναδείξει ή να ρισκάρει το μέλλον του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ