Ο Γιατρός 11/12/23: Ο Μάρκος εκβιάζει τον Μιχάλη

Ο Γιατρός 11/12/23: Μετά από ώθηση από τον Μάρκο και την Ειρήνη, ο Φώτης, ο πρώην εκπαιδευόμενος που είχε απολυθεί από τον Ανδρέα την ημέρα του ατυχήματος, κατηγορεί τον τελευταίο ότι του ζήτησε να παραποιήσει τα αποτελέσματα της δοκιμής του Satonal. Παρόλα αυτά, η Άννα δεν πιστεύει στον Φώτη και, αποφασισμένη, αποφασίζει να συναντήσει κρυφά τον ίδιο και να τον ρωτήσει απευθείας.

Ο Γιατρός 11/12/23: Ο Μάρκος εκβιάζει τον Μιχάλη

Ο Μιχάλης, που είχε συμμετάσχει στην έρευνα του Ανδρέα, αμφισβητεί την αξιοπιστία του Φώτη και αποφασίζει να ενημερώσει την αστυνομία. Ωστόσο, ο Μάρκος τον απειλεί με εκβιασμό, αναφέροντας ότι, αν το κάνει, θα καταγγείλει και το γεγονός ότι ο ίδιος χρησιμοποιούσε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του, πράγμα που θα οδηγούσε στην απώλεια της δουλειάς του.

Στο μεταξύ, η Δανάη πλησιάζει περισσότερο στον Δημήτρη, και αποφασίζουν να περάσουν τη νύχτα μαζί. Ωστόσο, η ανησυχία του Δημήτρη για το πρόβλημα στο πόδι του δημιουργεί μια ακόμα στιγμή αμηχανίας μεταξύ τους. Ένα απροσδόκητο γεγονός θα αναγκάσει την Άννα να αντιμετωπίσει μια σοβαρή ασθένεια, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει στην Κατερίνα την ευκαιρία να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή.

Για την αρχική σελίδα « Ο Γιατρός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Alphaalpha newsalpha tvalpha tv greeceAlpha Κύπρουalphatvgiatrosγιατρόμα που ειναι ο γιατρος μαςΟ ΓιατρόςΟ Γιατρός alphaΟ Γιατρός αλφαο γιατρός αποψεο γιατρός αυριοΟ Γιατρός εξελίξειςΟ Γιατρός επεισόδιαΟ Γιατρός επόμενα επεισόδιαο γιατρος νεα σειραο γιατρός περιληψειςο γιατρός σειραο γιατρός σημεραο γιατρός τι θα γινειΟ Γιατρός τρειλερ