Ο Ερμής απ’ το «Άκρως Οικογενειακόν» μεγάλωσε και πάθαμε πλάκα!

Το 2001 έκανε πρεμιέρα η σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» που έμελλε να συναγωνιστεί σε επαναλήψεις μέχρι και το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι η συγκεκριμένη σειρά έχει προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 πάνω από 10 φορές. Όλοι έχουμε κρατήσει τους πρωταγωνιστές στο μυαλό μας, όπως ακριβώς ήταν όταν έπαιζαν στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. Τα χρόνια, όμως, πέρασαν. Όλοι μεγάλωσαν, αυτός που αδυνατούμε, ωστόσο, να πιστέψουμε πως είναι πλέον 42 ετών, δεν είναι άλλος από τον τηλεοπτικό Ερμή.

Ο μικρότερος γιος του Θεοτοκάτου –κατά κόσμον Χρήστος Σπανός– όχι απλά μεγάλωσε, μα έχει και κόρη 15 ετών.

Μιλάμε για πραγματικό φαινόμενο. Αν δείτε τις φωτογραφίες με τον…Ερμή και το κορίτσι δίπλα του, δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψετε ότι είναι η κόρη του.

Η πρώτη σας σκέψη θα είναι ότι πρόκειται για την αδερφή του καθώς οι δυο τους δίπλα δίπλα μοιάζουν συνομήλικοι. Άλλωστε ο ίδιος στο «Άκρως Οικογενειακόν» υποδυόταν έναν 17χρονο μαθητή (και όντως για τόσο έμοιαζε) ενώ στην πραγματικότητα ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος. 27 στα 28.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος στο instagram με την κόρη του για να καταλάβετε ότι πρόκειται για τον νέο Μπέντζαμιν Μπάτον. Όσο πάει και μικραίνει!

Ιδού ο 42χρονος…Ερμής και η 15χρονη κόρη του!

ermis akros oikogeniakonxristos spanos