Η ΝΥΦΗ: Ο έρωτας και μια αδυσώπητη πεθερά!

Η ΝΥΦΗ: Δεν φέρνει αναστάτωση μόνο στην οικογένεια του γαμπρού αλλά και στη μικρή οθόνη. Ο λόγος για τη «Νύφη», τη νέα τούρκικη σειρά είναι βέβαιο ότι θα σας καθηλώσει.

Η δραματική ιστορία αγάπης του Φαρούκ και της Σουρεϊγιά, που καθήλωσε την προηγούμενη σεζόν το τηλεοπτικό κοινό της Τουρκίας, έρχεται και στην Ελλάδα και υπόσχεται έρωτα, δράση, αγωνία και άφθονο σασπένς.

Η ΝΥΦΗ

Ο ΕΡΩΤΑΣ

Η Σουρεϊγιά είναι μια νέα κοπέλα, που, επειδή έμεινε ορφανή πολύ μικρή, αναγκάστηκε να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Μένει στην Κωνσταντινούπολη με τη θεία της, είναι μουσικός και πολύ ανεξάρτητη. Ο Φαρούκ είναι ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Προύσας, πολύ δραστήριος, αλλά και πολύ άστατος ερωτικά. Οι δυο τους συναντιούνται τυχαία σ’ ένα καφέ. Εκείνος έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του κι εκείνη προσφέρεται να πληρώσει τον καφέ του. Ένα παιχνίδι της μοίρας τους φέρνει και πάλι κοντά το ίδιο κιόλας βράδυ. Η ΝΥΦΗ

Η φίλη της Σουρεϊγιά, που παίζει βιολί και κάνει φωνητικά σε ένα κέντρο, αρρωσταίνει και της ζητά να την αντικαταστήσει. Κατά σύμπτωση, ο Φαρούκ πηγαίνει εκεί έναν πελάτη του. Λίγο νωρίτερα, ο μικρότερος αδελφός του, ο Οσμάν, που τον συνοδεύει, παθαίνει κρίση άσθματος και είναι η Σουρεϊγιά αυτή που του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ο Οσμάν ενθουσιάζεται μαζί της, όταν όμως βλέπει το ενδιαφέρον του αδελφού του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να τη βγάλει από το μυαλό του. Ο Φαρούκ, που για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει τόσο ερωτευμένος, κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τη Σουρεϊγιά. Εκείνη στην αρχή είναι επιφυλακτική μαζί του, καθώς οι πληροφορίες που συνέλεξε από το διαδίκτυο, τον θέλουν να αλλάζει τις γυνεκες σαν τα πουκάμισα. Η ΝΥΦΗ

Η ΠΕΘΕΡΑ

Στην πραγματικότητα, βέβαια μόνο αδιάφορη δεν είναι. Τεΐκά, παραδίνεται στον έρωτά τι ενώ πολύ σύντομα εκείνος τ κάνει και πρόταση γάμου. Υπό χει, όμως, μια γυναίκα στη ζι του Φαρούκ, η οποία έχει άλλα, σχέδια για εκείνον. Κι αυτή δ είναι άλλη από τη μητέρα το την Εσμά, που θέλει να τον π ντρέψει με μια κοπέλα από τι Προύσα, την Ιπέκ. Η σουλτάν Εσμά, όπως την αποκαλούν τέσσερις γιοι της, είναι μια γυναίκα αυστηρή, που έχει μάθνα λέει πάντα την τελευταία λέξη, ακόμη κι αν αυτό έχει να κάνει με τις ζωές των παιδιών της. Η ΝΥΦΗ

Έτσι, αψηφά το γεγονός ότι ο μεσαίος γιος της, ο Φικρέτ, είναι ερωτευμένος με την Ιπέκ και τη ζητά από τους γονείς της για λογαριασμό του Φαρούκ, χωρίς ο ίδιος φυσικά να γνωρίζει τίποτα. Τη μέρα που η μέλλουσα σύζυγός του πηγαίνει για φαγητό με την οικογένειά της στο αρχοντικό, εκείνος φτάνει με τη Σουρεϊγιά και ανακοινώνει σε όλους ότι σκοπεύουν να παντρευτούν. Η μητέρα του αντιδρά πολύ άσχημα, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει αυτή τη φορά την ευτυχία να του ξεφύγει. Κι αυτό γιατί και στο παρελθόν η μητέρα του είχε επέμβει στην προσωπική του ζωή με καταστροφικές συνέπειες. Η ΝΥΦΗ

ΚΡΥΦΟΣ ΓΑΜΟΣ

Έτσι, δεν διστάζει να παντρευτεί κρυφά τη Σουρεϊγιά και να επιστρέφουν μαζί στο αρχοντικό ως επίσημο ζευγάρι πια. Η Εσμά δείχνει στη Σουρεϊγιά τη δυσα-ρέσκειά της και την προειδοποιεί ότι ο γάμος της με το γιο της δεν θα έχει μέλλον. Δεν διστάζει μάλιστα να προξενέψει τον άλλο της γιο, τον Φικρέτ, στη νύφη που πάντα ονειρευόταν, την Ιπέκ, η οποία είναι πρόθυμη να κάνει ό,τι της ζητήσει εκείνη, αρκεί να καταφέρει να μπει στην οικογένεια. Η ΝΥΦΗ

Πρόκειται φυσικά για μια κίνηση ματ εκ μέρους της Εσμά, προκειμένου να περάσει το μήνυμα στη Σουρεϊγιά ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει η πρώτη κυρία του σπιτιού. Παρά το γεγονός ότι είναι εδώ και πολλά χρόνια ερωτευμένη με τον Φαρούκ, η Ιπέκ παντρεύεται τελικά τον Φικρέτ. Όσο για τη Σουρεϊγιά, παρόλο που είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για χάρη του άντρα της, μπαίνοντας στο αρχοντικό θα συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση να είναι νύφη της Εσμά. Οι δυο τους βρίσκονται σε μια συνεχή διαμάχη και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα κλονίσουν τα θεμέλια της οικογένειας… Η ΝΥΦΗ

Οι Πρωταγωνιστες:

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Οζτζάν Ντενίζ, που έχουμε γνωρίσει μέσα από τη σειρά «Στα δίχτυα του πεπρωμένου». Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ στην Τουρκία και από τους λίγους που έχουν καταφέρει να κάνουν παράλληλα καριέρα και στην υποκριτική και στο τραγούδι και μάλιστα γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και στους δύο τομείς.

Στο πλευρό του θα δούμε την Ασλί Ενβέρ, επίσης πολύ διάσημη ηθοποιό στη γείτονα χώρα, με πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Τον αδελφό του Φαρούκ, τον Φικρέτ, υποδύεται ο Σαλίχ Μπαντεμτζί, τον οποίο γνωρίσαμε ως Χακάν στη σειρά «Η προδοσία», ενώ πρόσφατα τον απολαύσαμε στο ρόλο του Σινάν στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Συμβόλαιο αγάπης».

Την Εσμά υποδύεται η Ιπέ Μπιλγκίν, μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της Τουρκίας, η οποία έχει ασχοληθεί κυρίως με το θέατρο κι αυτή είναι μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην τηλεόραση.

Καταλυτικό ρόλο στην ιστορία παίζει και η Ντιλάρα Ακσουγέκ, η οποία υποδύεται την Ιπέκ, αφού η φιλοδοξία της θα την οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές.

Από το 5ο επεισόδιο και μετά στο καστ προστίθεται και η Οζγκε Μποράκ, η οποία θα υποδυθεί την πρώην αγαπημένη του Φαρούκ, που έλειπε για πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Επιστρέφοντας, αποκαλύπτεται κι ένα μεγάλο μυστικό που κρατούσε καλά κρυμμένο, το οποίο δεν θα αναστατώσει μόνο τον Φαρούκ και τη Σουρεϊγιά, αλλά θα σταθεί αφορμή να ξεσπάσει θύελλα στο αρχοντικό.

Στο 2ο κύκλο, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Τουρκία μέσα στον Σεπτέμβριο, θα δούμε και τον Ταμέρ Λεβέντ, που υποδύεται τονΤαχσίν Κορλουντάγ στη σειρά «Μοιραία έλξη».

megaseiratourkiki seiraΗ Νύφη