Η Νύφη επεισόδια: Η Σουρεϊγια έγκυος – Η Εσμά χτυπά ύπουλα!

Η Νύφη επεισόδια: Η Σουρέίγιά κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Φαρούκ. Του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος! Η χαρά τους, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς η Εσμά βρίσκει τον τρόπο να την κάνει να ζει με το φόβο ότι θα τη χωρίσει από το παιδί που θα γεννήσει!

Η Νύφη επεισόδια

ΟΑντέμ φτάνει με τη μητέρα του στο αρχοντικό των Μποράν, προκαλώντας πανικό στην Κιγμέτ, που βρίσκεται εκεί, κι εκνευρισμό στον Φαρούκ και την Εσμά με τη συμπεριφορά του. Δεν χάνει βέβαια την ευκαιρία να ρίξει και τις σπόντες του.

Ο Φαρούκ είναι καχύποπτος απέναντι στον Αντέμ κι αυτό στέκεται αφορμή για να τσακωθεί με τον Φικρέτ. Και η Ρεϊχάν όμως δεν συμφωνεί με την απόφαση του γιου της να εκδικηθεί τους Μποράν και προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. «Εγώ πλήρωσα, τώρα είναι η σειρά το Θα τους χτυπάμε με το τσεκούρι μέχρι να καταρρεύσουν», τη διαβεβαιώνει.

Στο μεταξύ, η Μπεγκιούμ προσπαθεί να τακτοποιηθεί στο νέο της σπίτι, ενώ η Εσμά αποφασίζει να επέμβει, προκειμένου η Ιπέκ και ο Φικρέτ να γίνουν κανονικό ζευγάρι. Η Νύφη επεισόδια

Την ίδια στιγμή, ο Φικρέτ πηγαίνει στον Αντέμ και τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύτηκε τη φιλία τους, για να μάθει πληροφορίες σχετικά με την εταιρία και το διαγωνισμό. Εκείνος, για να του αποδείξει ότι δεν είχε κακή πρόθεση απέναντι στην οικογένεια Μποράν, του δηλώνει ότι αποσύρεται από το διαγωνισμό.

Μόλις φεύγει, όμως, δίνει εντολή στον υπάλληλό του να αγοράσει την έκταση, στην Η Σουρέίγιά κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Φαρούκ. Του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος! Η χαρά τους, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς η Εσμά βρίσκει τον τρόπο να την κάνει να ζει με το φόβο ότι θα τη χωρίσει από το παιδί που θα γεννήσει! Η Νύφη επεισόδια

ΟΑντέμ φτάνει με τη μητέρα του στο αρχοντικό των Μποράν, προκαλώντας πανικό στην Κιγμέτ, που βρίσκεται εκεί, κι εκνευρισμό στον Φαρούκ και την Εσμά με τη συμπεριφορά του. Δεν χάνει βέβαια την ευκαιρία να ρίξει και τις σπόντες του.

Ο Φαρούκ είναι καχύποπτος απέναντι στον Αντέμ κι αυτό στέκεται αφορμή για να τσακωθεί με τον Φικρέτ. Και η Ρεϊχάν όμως δεν συμφωνεί με την απόφαση του γιου της να εκδικηθεί τους Μποράν και προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. «Εγώ πλήρωσα, τώρα είναι η σειρά τους. Η Νύφη επεισόδια

Η Σουρεϊγιά αρχίζει να υποψιάζεται ότι είναι έγκυος. Το εμπιστεύεται στην Ντιλάρα και μαζί πάνε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις. Τα αποτελέσματα είναι θετικά και είναι τρελή απ χαρά. Δεν ισχύει όμως το ίδιο kc για τον Φαρούκ, που βρίσκετε σε συνεχή κόντρα με τον Φικρέ για τον Αντέμ.

Παρόλο που το ανακοινώνει ότι αποσύρθηκε από το διαγωνισμό, εκείνο συνεχίζει να μην τον εμπιστεύεται. «Αυτός ο άνθρωπος ή είναιτρελός ή χρησιμοποιεί την καλη σου πρόθεση», του λέει. Η Νύφη επεισόδια

«πρόβλημά σου δεν είναι με το Αντέμ, αλλά με μένα. Ό, τι και να κάνω, δεν έχει καμία για σένα. Αλλά να σου πω κάτι Δεν με νοιάζει!», του απαντά Φικρέτ και φεύγει. Η Ντιλάρε από την άλλη, θεωρεί ότι η ειδέ του μουσικού σχολείου δεν μπορεί να προχωρήσει τώρα που Σουρεϊγιά είναι έγκυος.

Ο Αντέμ έχει άλλη άποψη και τη πείθει, αν η φίλη της δεν θέλε να προχωρήσει στη δημιουργέ του, έχοντας ως συνέταιρο μόνο εκείνον. Στο μεταξύ, η Σουρεϊγιά ακούει την πεθερά της ν> λέει στην Ιπέκ: «Περιμένω απ εσένα το εγγόνι που θα συνέχιση τη δόξα της οικογένειάς μας! και γίνεται ράκος.

Γρήγορα όμως ξαναβρίσκει τη διάθεσή της αφού θεωρεί ότι το μωρό που έχει στην κοιλιά της θα φέρει τη πραγματική ευτυχία στο γάμο της.

Ο Φικρέτ προτείνει στον Αντέμ να κάνουν μαζί ένα χώρο ξεκούρασης για τους εργάτες κι εκείνος δέχεται. Ο Φαρούκ το μαθαίνει και τσακώνεται πάλι άσχημα μαζί του. Κι ενώ η Εσμά ανακοινώνει στην Ιπέκ και τον Φικρέτ ότι θα μείνουν για λίγες μέρες στο σπίτι του αμπελώνα, ο Φαρούκ μαθαίνει ότι η Σουρεϊγιά είναι έγκυος κι αναστατώνει το αρχοντικό. Η Νύφη επεισόδια

Λίγο αργότερα, βρίσκονται στο νοσοκομείο, όπου η Σουρεϊγιά κάνει υπέρηχο και συγκινημένοι ακούν για πρώτη φορά την καρδιά του μωρού τους. Επιστρέφοντας στο αρχοντικό, τα αδέλφια του Φαρούκ του έχουν ετοιμάσει ένα μικρό γλέντι, γεγονός που εξοργίζει την Εσμά. Έτσι, όταν η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιό της δεν διστάζει να της βάλει τις φωνές.

Σουρεϊγιά: Αρκετά, κυρία Εσμά!

– Εσμά: Πρόσεξε τον τόνο της φωνής σου όταν μου μιλάς!

– Σ.: Προσέχω, μην ανησυχείτε! Από τότε που ήρθα σε αυτό το αρχοντικό, προσέχω υπερβολικά την κάθε λέξη, την κάθε συλλαβή που βγαίνει από το στόμα μου! Ήθελα, να σας αποκαλώ “μητέρα”, αλλά εσείς δεν το θεωρήσατε απαραίτητο. Είπα “δεν πειράζει”, αλλ.ά δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το τελευταίο που κάνατε. Προσπαθήσατε με ψέματα να με χωρίσετε από τον Φαρούκ. Αν ήρθα ξανά σε αυτό το σπίτι…

– Ε.: Αν ήρθες ξανά σε αυτό το σπίτι ήταν λόγω έλλειψης υπερηφάνειας! Δεν θα δεχτώ μαθήματα από εσένα μέσα στη νύχτα. Να ευχαριστείς τον Θεό που κουβαλάς το αίμα μου στην κοιλιά σου, αλλιώς θα σου μιλούσα διαφορετικά.

– Σ.: Το αντιλαμβάνεστε ότι κάθε φορά που μας επιτίθεστε γινόμαστε πιο δυνατοί; Προσπαθήσατε να μας χωρίσετε κι εμείς γίναμε οικογένεια. Και ναι, καλώς το αναφέρατε. Κουβαλάω το αίμα των Μποράν στην κοιλιά μου και είμαι η γυναίκα που έκανε τον Φαρούκ να κλάψει από ευτυχία. Αν θέλετε, αγαπήστε με. Αν δεν θέλετε, μην το κάνετε. Από εδώ και πέρα, η απόφαση είναι δική σας. Θέλετε πόλεμο; Θα πολεμήσω! Ειατί εγώ δεν είμαι η μητέρα που θα ντροπιάσει ή θα προσβάλει κανείς μπροστά στα παιδιά της! Η Νύφη επεισόδια

Η Σουρεϊγιά φεύγει ανακουφισμένη από το δωμάτιο της Εσμά. Ένα θόρυβος που ακούει, όμως, την κάνει να γυρίσει πίσω. Βλέπει την πεθερά της αναίσθητη στο πάτωμα και την πιάνει πανικός. Λίγο αργότερα, η Εσμά οδηγείται στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, στο σπίτι του αμπελώνα εξελίσσεται ένα άλλο δράμα. Ο Φικρέτ ανάγκασε με το ζόρι την Ιπέκ να κάνουν έρωτα κι η κοπέλα είναι απαρηγόρητη. Όταν μαθαίνουν βέβαια τα νέα για την Εσμά, τρέχουν κι αυτοί στο νοσοκομείο. Όλοι είναι συγκλονισμένοι κι αγωνιούν για την υγεία της, ενώ εκείνη τρίβει τα χέρια της στο κρεβάτι του πόνου, αφού πρόκειται για ένα ακόμη κόλπο της. Βάζει, δε, το γιατρό να πει στους γιους της ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά της και πρέπει να αποφεύγει το άγχος. Η Νύφη επεισόδια

Για την αρχική σελίδα « Η Νύφη » πατήστε ΕΔΩ

έγκυοςΕσμάΗ Νύφη επεισόδιαΣουρεϊγιαύπουλα