Νέο βίντεο του ΙSIS: “Εμείς ρίξαμε το ρωσικό Αirbus με βομβιστή αυτοκτονίας – Θα σας δώσουμε αργότερα στοιχεία”

“ΡΙΞΑΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΜΗΝΑ – ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ”

Το παρακλάδι του ISIS στο Σινά, η ισλαμιστική οργάνωση Ansar al-Miqdas έδωσε στη δημοσιότητα και νέο ηχητικό βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 46 δευτερολέπτων με το οποίο αναλαμβάνει την ευθύνη της πτώσης του ρωσικού Airbus λέγοντας ότι “Ήμασταν εμείς, να πεθάνετε στην οργή σας”!

Στο ηχητικό βίντεο μιλάει ο Abu Osama al Masri και τονίζει ότι σύντομα θα αποκαλύψουν πως έριξαν το αεροπλάνο διαλέγοντας όμως αυτοί τη στιγμή που θα δώσουν στη δημοσιότητα τις αποδείξεις ενώ κάνει λόγο για “αδερφό”-βομβιστή αυτοκτονίας πάνω στο αεροπλάνο.

“Πάρτε τα συντρίμμια και ερευνήστε τα, πάρτε τα μαύρα κουτιά σας και αναλύστε τα και πείτε μας ποια είναι τα αποτελέσματα της έρευνάς σας. Αποδείξτε ότι δεν προκαλέσαμε εμείς την πτώση του και πώς έπεσε στην πραγματικότητα και εμείς θα σας δώσουμε τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έπεσε τη στιγμή που θα επιλέξουμε”, καταλήγει ο εκπρόσωπος του ISIS.

Ταυτόχρονα προκαλεί τις αιγυπτιακές αρχές και τους ειδικούς να αποδείξουν ότι δεν το ευθύνονται οι ισλαμιστές του ISIS!

Τέλος υπενθυμίζει ότι το αεροπλάνο κατέπεσε σε συμβολικό μήνα, ένα χρόνο μετά τη συμμαχία της Αnsar al-Maqdis’s με το ISIS του Baghdadi.

isilisislrosiko airbus