Νέα κόλπα για το κινητό σας τηλέφωνο που θα σας εκπλήξουν

Βρήκαμε κάποιες ωφέλιμες λειτουργίες στο smartphone σας που θα κάνουν τη ζωή σας εύκολη!

Το κόλπο # 3 είναι το αγαπημένο μας – ελέγξτε το και θα έχετε πρόσβαση στο μαγικό μενού!

Δείτε το βίντεο:

1. Μεταβείτε στην ενότητα “Ρυθμίσεις” – “Κλείδωμα οθόνης και ασφάλεια” – “Υπογραφή οθόνης κλειδώματος”. Τώρα γράψτε έναν εφεδρικό αριθμό τηλεφώνου ή το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο εκεί.

2. Ορισμένες εφαρμογές (η Cerberus είναι μία από αυτές) μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη φωτογραφιών, να ενεργοποιήσουν ένα μικρόφωνο, να μπλοκάρουν το τηλέφωνο ή / και να διαγράψουν όλα τα δεδομένα, να το εντοπίσουν μέσω GPS ή ακόμα και να χρησιμοποιήσουν ένα δυνατό σήμα για να προσελκύσουν την προσοχή των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά.

3. Απλά μεταφορτώστε όλα τα δεδομένα σας στο Telegram Messenger. Το τηλεγράφημα σας επιτρέπει να στέλνετε αρχεία, κείμενα και συνδέσμους στον εαυτό σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο ως σημειωματάριο και αποθήκευση σύννεφο.

4. Χρησιμοποιήστε ένα παλιό smartphone για να δημιουργήσετε ένα απλό σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας. Μια εφαρμογή με λειτουργία αισθητήρα κίνησης θα μετατρέψει τη συσκευή σας σε κάμερα CCTV που θα τραβήξει φωτογραφίες όταν κάποιος εμφανιστεί στην προβολή. Θα στείλει αμέσως φωτογραφίες σε εσάς.

5. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως DVR (κάμερα) στο αυτοκίνητό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την κάμερα έτσι ώστε να έχει την καλύτερη θέα του δρόμου. Για να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιήστε ειδικές εφαρμογές DVR.

6. Το φως UV μπορεί να είναι χρήσιμο, ειδικά αν θέλετε να ελέγξετε την αυθεντικότητα των τραπεζογραμματίων. DIY χρησιμοποιώντας κάποια ταινία, δείκτες και ένα smartphone, φυσικά.

7. Κάθε έξυπνο τηλέφωνο διαθέτει τώρα ένα επιταχυνσιόμετρο και έναν αισθητήρα γυροσκοπίας. Και οι δύο επιτρέπουν στον χρήστη να καθορίσει τη θέση της συσκευής στο διάστημα. Λήψη συγκεκριμένων εφαρμογών για Android και iOS και το τηλέφωνό σας μπορεί να αντικαταστήσει μια συσκευή επιπέδου. Θα εργαστεί σίγουρα για μικρές κατασκευές.

8. Εάν είστε σοβαροί για το smartphone σας και το χρησιμοποιείτε όλη την ώρα, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του σαν επαγγελματίας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στο μενού προγραμματιστών. Μεταβείτε στο: Ρυθμίσεις – Σχετικά με το τηλέφωνο – Κάντε κλικ 7 φορές στο “Αριθμός μοντέλου”.

9. Στο iOS, μεταβείτε απλώς στο “Ρυθμίσεις”“Μπαταρία” και πατήστε το πλήκτρο επιλογής στα δεξιά της στήλης “τελευταίες 7 ημέρες”. Θα εμφανιστεί μια λίστα με τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας. Για το Android, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια ακόμη εφαρμογή (ναι, πάλι μια εφαρμογή, άλλη), όπως το Instant.

10. Μεταβείτε στο μενού “μαγικό” προγραμματιστή και βρείτε “προσομοίωση ανωμαλίας”, στη συνέχεια ενεργοποιήστε τη λειτουργία μονόχρωμης λειτουργίας. Τώρα το τηλέφωνό σας θα είναι ασπρόμαυρο.

Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρία τηλεφώνου; Ξέρετε άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά smartphone; Μοιραστείτε τα με τα σχόλια!

kinito tilefonokolpasmartphone