Να με λες μαμά – Σκηνοθετεί τον θάνατο της μικρής Ιωάννας και την γλιτώνει

Να με λες μαμά – Στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του Alpha, “Να με λες μαμά”, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι αποκαλυπτικές. Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στον κεντρικό ρόλο, φέρνοντας τη ζωή της Ιωάννας στην οθόνη.

Να με λες μαμά – Σκηνοθετεί τον θάνατο της μικρής Ιωάννας και την γλιτώνει

Η Ιωάννα είναι ένα νεαρό κορίτσι που απολαμβάνει τις μικρές στιγμές της ζωής της και ονειρεύεται έναν ιδανικό κόσμο στον προσωπικό της μικρόκοσμο. Στο σχολείο της Ιωάννας εργάζεται προσωρινά η Ξένια, και οι ζωές τους συνδέονται άμεσα. Η μητέρα της Ιωάννας, Χρύσα, ανησυχεί για το παιδί της, αλλά είναι τόσο απορροφημένη από τον σύντροφό της που δεν καταλαβαίνει τις κακοποιητικές του πράξεις απέναντι στην Ιωάννα. Η Ξένια συνειδητοποιεί γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση της Ιωάννας και μαζί με μια άλλη δασκάλα αποφασίζουν να παρακολουθήσουν το θέμα στενά.

Η εικόνα του αθώου κοριτσιού κινητοποιεί την Ξένια, η οποία θέλει να της προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που της αξίζει. Για να το πετύχει, η Ξένια σκέφτεται να “κλέψει” την Ιωάννα από την οικογένειά της. Η Ξένια οργανώνει ένα σχέδιο για να σκηνοθετήσει τον θάνατο της Ιωάννας. Προγραμματίζει μια ψεύτικη σκηνή πνιγμού στη θάλασσα, αφήνοντας μόνο το καπέλο της Ιωάννας πίσω. Κανείς δεν υποψιάζεται ότι ο δήθεν θάνατος είναι ένα τέχνασμα για να αποδράσει με τη δασκάλα της. Ωστόσο, η Χρύσα καταφέρνει να εντοπίσει την κόρη της, και οι δύο γυναίκες βρίσκονται αντιμέτωπες.

Η Χρύσα προσπαθεί να κερδίσει τη συγχώρεση της Ιωάννας μέσω παλιών αναμνήσεων, ενώ η Ξένια συγκρούεται με τη συνείδησή της, προσπαθώντας να συνδυάσει τη δική της ηθική με την επιθυμία να προστατεύσει την Ιωάννα. Αυτές οι συγκρούσεις αναμένεται να φωτιστούν στα πρώτα επεισόδια της σειράς, αποκαλύπτοντας τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι χαρακτήρες.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Να με λες μαμά αλφαΝα με λες μαμά εξελίξειςΝα με λες μαμά επεισόδιαΝα με λες μαμά ερχεται στον αλφαΝα με λες μαμά νέα σειράΝα με λες μαμά σποιλερΝα με λες μαμά τρειλερ