Να με λες μαμά – Η απαγωγή είναι μονόδρομος

Να με λες μαμά – Η νέα σειρά του ALPHA, βασισμένη σε ιαπωνική παραγωγή, φέρει τον τίτλο «Anne», μια διασκευή που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία. Στην Τουρκική εκδοχή πρωταγωνιστούσε η Τζανσού Ντερέ, ενώ στην Ελλάδα την είχαμε δει στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2016-2017.

Να με λες μαμά – Η απαγωγή είναι μονόδρομος

Στην ελληνική προσαρμογή, η Μαρία Κίτσου αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο μιας ορνιθολόγου, η οποία ανακαλύπτει ότι ένα κοριτσάκι κακοποιείται από την οικογένειά του. Η ηρωίδα αποφασίζει να απαγάγει το παιδί για να το σώσει. Καθώς εξελίσσεται η περιπέτεια των δύο γυναικών, αποκαλύπτεται η τραγική ιστορία τόσο της πρωταγωνίστριας όσο και της μητέρας του παιδιού. Η Ιωάννα, ένα νεαρό κορίτσι, απολαμβάνει τις μικρές στιγμές της ζωής της και ονειρεύεται έναν ιδανικό κόσμο. Στο σχολείο της, εργάζεται προσωρινά η Ξένια, με την οποία συνδέεται άμεσα.

Η μητέρα της Ιωάννας, Χρύσα, ανησυχεί για το παιδί της, αλλά η απορρόφησή της στον σύντροφό της την εμποδίζει να αντιληφθεί τις κακοποιητικές πράξεις του προς την Ιωάννα. Η Ξένια καταλαβαίνει γρήγορα την δύσκολη κατάσταση της Ιωάννας και, μαζί με μια άλλη δασκάλα, αναλαμβάνουν να παρακολουθήσουν στενά την κατάσταση και να την υποστηρίξουν. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης η Φιλαρέτη Κομνηνού, η Ελένη Κοκκίδου, η Δήμητρα Βλαγκοπούλου, η Δανάη Ευθυμιάδη, η Χριστίνα Μαριανού, η μικρή Ναυσικά Κόκοτα, και άλλοι ηθοποιοί. Ο Αντώνης Αγγελόπουλος σκηνοθετεί τη νέα αυτή παραγωγή, προσφέροντας μια ανανεωμένη ματιά στο επιτυχημένο τουρκικό φορμάτ.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Να με λες μαμά αλφαΝα με λες μαμά εξελίξειςΝα με λες μαμά επεισόδιαΝα με λες μαμά ερχεται στον αλφαΝα με λες μαμά Μαρία ΚίτσουΝα με λες μαμά νέα σειράΝα με λες μαμά σποιλερΝα με λες μαμά τρειλερ