Μυθοπλασία – Παλιές και Νέες Σειρές που θα μας συντροφεύσουν για το 2024 – 2025

Μυθοπλασία – Η ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές των θεατών τη νέα σεζόν 2024-2025, με σειρές εποχής που υπόσχονται δράση, έρωτα και μυστήριο.

Μυθοπλασία – Παλιές και Νέες Σειρές που θα μας συντροφεύσουν για το 2024 – 2025

Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά

Η “Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά”, που περιμένουμε να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 από τον Οκτώβριο, φέρνει νέες ανατροπές στην ιστορία της Θεοφανώς και του γιου της, που αναζητά απαντήσεις στο “καταραμένο” χάρισμα που κληρονόμησε. Η αναζήτηση τον οδηγεί στην ενετοκρατούμενη Μάνη του 18ου αιώνα, όπου εμφανίζεται η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα.

Grand Hotel

Στο “Grand Hotel” του ANT1, το 1928, η εξαφάνιση μιας νεαρής κοπέλας εξελίσσεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδελφός της ψάχνει για την αλήθεια, με τη βοήθεια της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, που ερωτεύεται τον νεαρό άντρα και ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητά του.

Η Παραλία 2

Στη συνέχεια, στην ΕΡΤ1, “Η Παραλία 2” αποκαλύπτει νέα μυστικά στα Μάταλα της Κρήτης του 1975 και αναβιώνει παλιές βεντέτες και ίντριγκες, ενώ η “Ηλέκτρα 2” εξερευνά το ερωτικό δράμα της δεκαετίας του ’70, αποκαλύπτοντας ένοχα μυστικά και προδοσίες.

Τιμωρός

Η νέα σειρά “Ο Τιμωρός”, μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διάφορες τοποθεσίες, κάνει πρεμιέρα στον Alpha τη νέα σεζόν. Αυτή η σύγχρονη δραματική σειρά διαθέτει πρωτότυπο σενάριο και κεντρικό χαρακτήρα έναν ήρωα που βιώνει μια ανείπωτη προδοσία από τον στενό του κύκλο. Την πλεκτάνη αυτή οργάνωσε ο αδελφικός του φίλος. Ο ήρωας, θύμα αυτής της συνωμοσίας, κατηγορήθηκε για κάτι που δεν έκανε και πλήρωσε ακριβά γι’ αυτό.

Η αθωότητα της νεανικής του ηλικίας εξανεμίζεται, δίνοντας τη θέση της στη σκληρότητα και την έντονη επιθυμία για εκδίκηση. Σιγά-σιγά, καταλαβαίνει ποιος ή ποιοι ευθύνονται για την καταστροφή της ζωής του. Αυτή η διαπίστωση τον ωθεί να αναλάβει δράση, αποφασισμένος να αποδώσει δικαιοσύνη και να πάρει εκδίκηση.

Οι Αθώοι

Το MEGA φέρνει τους “Αθώους”, μια σειρά εποχής στη Βόρεια Κέρκυρα και τα άγρια τοπία της Ηπείρου, βασισμένη στο κλασικό έργο του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, “Κατάδικος”. Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από τον Γιάννο ή Τουρκόγιαννο, ένα νόθο παιδί που αναζητά δικαιοσύνη μετά την καταδίκη του για έγκλημα που δεν διέπραξε.

Ηλέκτρα 2

Το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα», βασισμένο σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, σε σκηνοθεσία της Βίκυ Μανώλη και σενάριο των Μαντώς Αρβανίτη και Θωμά Τσαμπάνη, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ1 με δεύτερο κύκλο, καινούργια επεισόδια γεμάτα ανατροπές, ανομολόγητους έρωτες και σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως.

Άγιος Έρωτας

Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής που έρχεται στον Alpha και θα γίνει – μετά τον «Σασμό» – η νέα μας συνήθεια. Μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, και ένα all star cast που υπόσχεται δυνατές ερμηνείες. Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί διψώντας για εκδίκηση. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό

Τέλος, το MEGA ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς θρησκευτικού περιεχομένου “Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό”, που αναμένεται να συνεχίσει να συναρπάζει το κοινό με τη βιογραφία του αγίου Παΐσιου. Με αυτές τις σειρές, η ελληνική τηλεόραση υπόσχεται μια συναρπαστική και ποικίλη καλοκαιρινή σεζόν γεμάτη από συναισθήματα, ένταση και ανατροπές, καθηλώνοντας τους θεατές σε κάθε επεισόδιο.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

exelixeisSPOILERηθοποιοίνέες σειρέςνέες σειρές 2024 - 2025νέες σειρές τι θα δούμε