Μυθοπλασία 2024 – 2025 – Ο Alpha κατακτά την μυθοπλασία με Λάλο, Γκοτσόπουλο και Μαρκουλάκη

Μυθοπλασία 2024 – 2025 – Με στρατηγική που βασίζεται στη μυθοπλασία, το κανάλι ALPHA της Κάτω Κηφισιάς προετοιμάζεται για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025 με μια σειρά από παραγωγές που υπόσχονται να εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές. Το νέο πρόγραμμα της σεζόν περιλαμβάνει σειρές που συνδυάζουν τολμηρές και ανατρεπτικές ιδέες με συγκίνηση, γέλιο, δράση και αγωνία, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Μυθοπλασία 2024 – 2025 – Ο Alpha κατακτά την μυθοπλασία με Λάλο, Γκοτσόπουλο και Μαρκουλάκη

Άγιος έρωτας

Αρχικά, η νέα δραματική σειρά εποχής «ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ» προσφέρει μια πλούσια αφήγηση γεμάτη από παράνομους έρωτες, προδοσίες και μυστήριο. Ο πατήρ Νικόλας, ένας νεαρός ιερέας με σκοτεινά μυστικά, φτάνει σε μια μικρή πόλη και αναστατώνει την τοπική κοινωνία. Στην πορεία του, έρχεται σε επαφή με τη Χλόη, κόρη του ισχυρού Παύλου Μαρκόπουλου, και οι εξελίξεις γίνονται ακόμα πιο περίπλοκες. Το σενάριο υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος με ένα εντυπωσιακό καστ.

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα

Η σειρά επαναφέρει την Τζέλα Δελαφράγκα με μια κωμική σάτιρα, τιμώντας την ελληνική τηλεόραση με το μοναδικό ύφος του Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Η σειρά εξελίσσεται ανάμεσα σε δύο χωριά της Πελοποννήσου, με μια ιστορία αγάπης που περιπλέκεται με οικογενειακές διαμάχες, εκβιασμούς και διαπλοκή. Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά.

Ας είναι καλά το «Τζέλα Δ» και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας. Το μουσικό μέρος αναλαμβάνουν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Αφροδίτη Μάνου, με 14 πρωτότυπα τραγούδια και χορογραφίες που ενισχύουν τη θεατρική ατμόσφαιρα.

Ο Τιμωρός

Η σειρά «Ο ΤΙΜΩΡΟΣ» φέρνει τον Δημήτρη Λάλο σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά την ολοκλήρωση του «Σασμου». Ο Μάρκος, ο κεντρικός ήρωας, αναζητά εκδίκηση μετά από μια σοβαρή προδοσία που τον έχει αφήσει χωρίς οικογένεια και περιουσία. Ο Μάρκος βιώνει μια ανείπωτη προδοσία από τον αδελφικό του φίλο. Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι’ αυτό. Φυλακίστηκε κι έχασε τα πάντα: Οικογένεια, περιουσία, τη μεγάλη του αγάπη. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την επιθυμία για εκδίκηση.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: Η εκδίκηση. Σκηνοθετεί ο Μιχάλης Κωνσταντάτος με σενάριο από τον Γιώργο Κόκουβα, και η σειρά υπόσχεται να προσφέρει μια έντονη δραματική εμπειρία.

Ο Γιατρός

Η αγαπημένη σειρά «Ο ΓΙΑΤΡΟΣ» επιστρέφει με νέα επεισόδια και ιστορίες, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον ρόλο του Ανδρέα Βρεττού. Ο νέος κύκλος εξερευνά τη ζωή του γιατρού μετά την πανδημία του Covid-19 και εστιάζει στη νέα αρχή που του δίνεται. Η σειρά ενσωματώνει μια συγκινητική αφήγηση, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του πρώτου κύκλου. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Διάφανη αγάπη

Η σειρά μυστηρίου «ΔΙΑΦΑΝΗ ΑΓΑΠΗ» με σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη και σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή, ακολουθεί τον αστυνόμο Στέφανο Λεοντή σε μια έρευνα που συνδυάζει την πραγματικότητα με το υπερφυσικό. Η σειρά αναδεικνύει την αγωνία και το μυστήριο με έναν πρωτότυπο τρόπο. Οι συνάδελφοί του, ο Σπύρος, ο Χάρης, η Στέλλα και ο διευθυντής του τμήματος, Νίκος Ραγκούσης, κινούνται στον χώρο σαν να μην είναι εκείνος εκεί. Ο Στέφανος έχει δει πολλά τέτοια περιστατικά στα δέκα χρόνια υπηρεσίας του, αλλά αυτή η υπόθεση είναι διαφορετική από τις άλλες. Γιατί αυτή είναι η δική του δολοφονία.

Ξαφνικά μια κόκκινη πύλη ανοίγει για να τον οδηγήσει σε έναν άλλο κόσμο. Μπερδεμένες εικόνες που ανήκουν στο μέλλον, τον εμποδίζουν να την περάσει. Βλέπει τη σύζυγό του, Αννα Καραλή, και κάποιον να προσπαθεί να τη σκοτώσει. Αντιστέκεται, δεν περνά την πύλη, δεν θέλει να φύγει από τον κόσμο αφήνοντας τη γυναίκα του σε κίνδυνο… Σ’ αυτή τη νέα «ζωή» που ανοίγεται μπροστά του συνοδοιπόρος του θα είναι η Φωτεινή, μια 17χρονη έφηβη η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει.

Να με λες μαμά

Επιπλέον, το «ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΜΑΜΑ» είναι μια κοινωνική δραματική σειρά που πραγματεύεται την παιδική κακοποίηση και τις σχέσεις μητέρας-κόρης. Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί σε αυτό το ευαίσθητο δράμα, που εστιάζει στην προσπάθεια μιας γυναίκας να σώσει ένα κακοποιημένο παιδί. Η Ξένια είναι ορνιθολόγος και σε μια εκδρομή ενός σχολείου, διαπιστώνει ένα «ιδιαίτερο» κοριτσάκι το οποίο τυχαία μετά το συναντά και καταλαβαίνει ότι κακοποιείται. Κάνει τα πάντα κατόπιν, ψάχνει στις τοπικές αρχές, στην αστυνομία, στη δασκάλα της που είχε κάνει μια καταγγελία και διαπιστώνει ότι υπάρχουν κλειστές πόρτες και αποσιωπήσεις. Ετσι αποφασίζει να πάρει το παιδί, να το απάγει, για να το σώσει.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

μυθοπλασίαΜυθοπλασία 2024 -2025Μυθοπλασία alpha tvΜυθοπλασία αγιος έρωταςΜυθοπλασία αλφαΜυθοπλασία διάφανη αγάπηΜυθοπλασία η κατάρα της Τζέλας ΔελαφράγκαΜυθοπλασία νέες σειρέςΜυθοπλασία ο τιμωρός