Mr. Mercedes και Outlander καθημερινά στο Mega

Δύο δυνατές πρεμιέρες τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στο MEGA. Η αστυνομική σειρά θρίλερ MR.MERCEDES και το επικό δράμα OUTLANDER θα προβάλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τα μεσάνυχτα.

Mr. Mercedes και Outlander καθημερινά στο Mega

Δύο κορυφαίες ξένες σειρές με βαρύ «βιογραφικό», κινηματογραφική γραφή και εξαιρετικούς ηθοποιούς που κέρδισαν από την πρώτη προβολή τους το κοινό.

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 12 το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «MR. MERCEDES» η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του κορυφαίου και πολυβραβευμένου συγγραφέα Stephen King. Η ιστορία αφηγείται με χρονική αναδρομή την δολοφονική επίθεση ενός οδηγού μιας κλεμμένης Μερσεντές προς το συγκεντρωμένο πλήθος ανέργων που περιμένουν στην ουρά της υπηρεσίας εύρεσης εργασίας.

Ο ψυχικά διαταραγμένος οδηγός θερίζει το πλήθος και εξαφανίζεται. Μήνες αργότερα ένας συνταξιούχος αστυνομικός λαμβάνει μηνύματα από άγνωστο παραλήπτη, ο οποίος και αναλαμβάνει την ευθύνη του μακελειού και τον προκαλεί να τον αποκαλύψει. Ο «MR. MERCEDES» ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ξανά τα δολοφονικά του ένστικτα. Αυτή τη φορά έχει στο μυαλό του κάτι πολύ μεγάλο. Κάτι που θα στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Εκτός κι αν ο πρώην αστυνομικός Hodges καταφέρει να τον σταματήσει.

megaMr. MercedesOutlander