Μόλις Χθές – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μόλις χθές του ΣΚΑΪ …

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 26

Ο Σπύρος ψάχνει να βρει τον Ζήση και να του κλείσει το στόμα. Η Νόρα έχει παραδοθεί στο φλερτ του Σταύρου, ο οποίος όμως καταφέρνει να βγει με τη γυναίκα που πραγματικά θέλει. Ο Θάνος ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τις απειλές που δέχεται η Μαρία.

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 27

Μετά την εξαφάνιση του Ζήση, άλλη μια αναπάντεχη εξέλιξη θα φέρει τον Μιχάλη με την πλάτη στον τοίχο, κάτι που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Σπύρο. Η Έλενα, στο μεταξύ, θα έχει δυσάρεστες συναντήσεις στην κηδεία της γιαγιάς της, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη. Η Δάφνη εκπλήσσει θετικά τους πάντες δείχνοντας ένα άλλο, αισιόδοξο πρόσωπο ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Μαρία που όμως δεν συγκινείται. Ο Χρήστος στέκεται σαν πραγματικός πατέρας στον Στάθη, όσο η Βάσια προσπαθεί να βοηθήσει την Κέλλυ να συνέλθει.

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 28

Μετά τις παρεμβάσεις του Σπύρου, το κτήμα του Θάνου θα γίνει το μήλον της έριδος ανάμεσα στον Μιχάλη και τη Λουίζα. Την αφορμή αυτή θα χρησιμοποιήσει και ο Αντώνης για να πλησιάσει ξανά τη Μαρία. Εν τω μεταξύ, η Κέλλυ συνεχίζει να πληγώνεται από τον Στάθη, ενώ η Δάφνη έχει κάνει πολύ ουσιαστικά βήματα για την καλυτέρευση της κατάστασής της. Ο Θάνος έχει μεγάλη ευθύνη με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε και είναι δύσκολο να αρνηθεί αλλά υποφέρει και από ενοχές.

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 29

Ο Μιχάλης κάνει σχέδια για το κτήμα που κατάφερε να αγοράσει τελευταία στιγμή από τον Θάνο. Η Λουίζα με την Κατερίνα πηγαίνουν για το τεστ DNA και ο Σπύρος είναι έξαλλος με αυτή την τροπή. Η Μαρία καλεί τον Αντώνη να του πει κάτι σοβαρό και εκείνος ελπίζει ότι θα τα ξαναβρούν. Η Κέλλυ συναντάει τον Χρήστο και ζουν μία νύχτα πάθους που όμως δεν έχει καλό τέλος. Η Έλενα λέει στον Μιχάλη ότι πήγε στον γιατρό και έχει να του ανακοινώσει κάτι πολύ σοβαρό.

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 30

Ο Μιχάλης, όπως και ο Σπύρος, -για πολύ διαφορετικούς όμως λόγους- πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τα νέα του ερχομού του δεύτερου παιδιού του. Για πόσο όμως; Η Έλενα πρέπει να πάρει μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη της. Η Μαρία συνεχίζει να είναι κάθετη στις προσεγγίσεις του Αντώνη, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να την συγκινήσει. Το ίδιο όμως παθαίνει και η Δάφνη με τον άντρα της, που οι προσπάθειές της να σταθεί στα πόδια της δεν τον συγκινούν. Η Λουίζα προσπαθεί να χωνέψει την απώλεια του κτήματος, ενώ το ειδύλλιο της Νόρας με τον Σταύρο προχωράει ιδανικά. Μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια της Κέλλυς να μιλήσει στον γιο της θα την φέρει εκτός εαυτού.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μόλις χθές – Επεισόδιο 31, 32, 33, 34, 35

Για την αρχική σελίδα « Μόλις χθές » πατήστε ΕΔΩ

Μόλις ΧθεςΜόλις Χθές – Επεισόδιο 26Μόλις Χθές – Επεισόδιο 27Μόλις Χθές – Επεισόδιο 28Μόλις Χθές – Επεισόδιο 29Μόλις Χθές – Επεισόδιο 30