Μόλις Χθές – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μόλις χθές του ΣΚΑΪ …

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 11

Ο Μιχάλης και η Μαρία θα έρθουν πιο κοντά με την Κατερίνα με αφορμή ένα κουτάβι. Η Λουΐζα προτείνει στον Σπύρο να πούνε στον Μιχάλη την αλήθεια, αλλά ο Σπύρος θέλει να τον απομακρύνει από την οικογένειά του. Ο Αχιλλέας παίρνει επιτέλους εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η τραυματική εμπειρία της Έλενας με τον Νώντα την φέρνει ξανά σε δύσκολη θέση απέναντι στον Πάνο. Ο Ορέστης έχει βαλθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην Κέλλυ. Ο Ιάσωνας ζητάει χρήματα από τη Δάφνη για μια νέα επιχείρηση, που συνεχίζει να εθελοτυφλεί απέναντι στα προβλήματα του γιου της.

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 12

Ο Σπύρος συναντάει τον Μιχάλη και απαιτεί να τους αφήσει ήσυχους. Ο Μιχάλης όμως έχει σκοπό να αποδείξει ότι η Κατερίνα είναι κόρη του. Ο Σπύρος δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Η Έλενα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, ζητάει βοήθεια από τον Σπύρο και του υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι της πει. Η Λουΐζα ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα πήγε στο σπίτι του Μιχάλη και έντρομη προσπαθεί να αποτρέψει μία ακόμα συνάντησή τους. Η Μαρία λέει στον Αντώνη ότι είναι ώρα να μάθουν όλοι την αλήθεια για τον Μιχάλη και εκείνος αντιδρά. Η Δάφνη αναζητά με αγωνία τον Ιάσονα και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη σοκ. Ο Μιχάλης πηγαίνει ξανά έξω από το σχολείο της κόρης του αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουΐζα…

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 13

Το… ατύχημα του Ιάσονα στην πισίνα πανικοβάλλει τους πάντες. Αν και οι γιατροί καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή, η Δάφνη, στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει ακόμα ένα παιδί, αναγκάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Στο μεταξύ, η Λουΐζα προσπαθεί να προστατεύσει την εταιρία από την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ορέστη και αφού πείθει τη Νόρα, του ανακοινώνουν ότι σκοπεύουν να τον απομακρύνουν από τη διοίκηση του ξενοδοχείου. Ο Σπύρος διαφωνεί μαζί της στο θέμα του Ορέστη.

Προτεραιότητά του όμως είναι να εμποδίσει την εισβολή του Μιχάλη στον κόσμο του. Θέλοντας να δείξει στη Λουΐζα ότι ο Μιχάλης έχει προχωρήσει στη ζωή του, σχεδιάζει με την Έλενα μια συνάντηση ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Μιχάλη και οδηγεί τη Λουΐζα εκεί.

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 14

Ο Μιχάλης αποφασίζει και ανακοινώνει -με τη «βοήθεια» του Αχιλλέα- ότι σκοπεύει να μείνει μόνιμα στον Πόρο, ο Σπύρος όμως δίνει τελεσίγραφο στην Έλενα να βρει τρόπο να πείσει τον Μιχάλη να φύγουνε. Η Λουΐζα θα ανακαλύψει το μυστικό του Αντώνη και της Μαρίας. Η αδιαφορία του Αντώνη απέναντι στον Ιάσονα θα ενοχλήσει την οικογένειά του. Ο Ορέστης τα έχει με όλους μετά την απομάκρυνσή του από τη διοίκηση του ξενοδοχείου, και κυρίως με τη Νόρα και τη Λουΐζα. Η Κέλλυ αποκαλύπτει στη Βάσια το παρελθόν της.

Μόλις Χθές – Επεισόδιο 15

Τα αποτελέσματα του τεστ DNA αποδεικνύουν πως η Κατερίνα είναι κόρη του Μιχάλη, ο οποίος δεν ακούει τη συμβουλή του Αχιλλέα να μην το πει σε κανέναν. Η Μαρία ενημερώνει τον Αντώνη για τον εκβιασμό και αυτός με τη σειρά του μιλάει στη Λουΐζα, που εκνευρίζεται με την κίνηση του Σπύρου. Η Χριστίνα και η Δάφνη προσπαθούν να πείσουν τον Ιάσονα να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ο Χρήστος, με τη βοήθεια του Στάθη, οργανώνει ένα ρομαντικό δείπνο – έκπληξη για τα γενέθλια την Κέλλυς.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μόλις χθές – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Μόλις χθές » πατήστε ΕΔΩ

Μόλις ΧθεςΜόλις Χθές – Επεισόδιο 11Μόλις Χθές – Επεισόδιο 12Μόλις Χθές – Επεισόδιο 13Μόλις Χθές – Επεισόδιο 14Μόλις Χθές – Επεισόδιο 15