Μητέρα Άννυς: Τι αποκάλυψε για τον θάνατο της 4χρονης;

Τι αποκάλυψε μέσα από τη φυλακή η μητέρα της Άννυς;

Παραμένει κρατούμενη στη φυλακή η μητέρα της Άννυ μετά το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών δεν έγινε δεκτό το αίτημα να αποφυλακιστεί. Παράλληλα, κλείνει τελικά ο φάκελος της συγκλονιστικής υπόθεσης που αφορά στη δολοφονία της μικρής Άννυ με την απόφαση της ανακρίτριας να περατώσει τη διαδικασία και να διαβιβάσει το φάκελο για τα περαιτέρω στον Εισσαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πολύμηνη ανάκριση ολοκληρώθηκε χωρίς την κατάθεση του φίλου του πατέρα της μικρής Άννυ, Νικολάι, καθώς ο τελευταίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης από τον Αύγουστο Μόλις χθες ο Έλληνας εισαγγελέας εφετών για τις εκδόσεις, επικαιροποίησε προς τις βουλγαρικές αρχές, το αίτημα για τη σύλληψη του Νικολάι για δεύτερη φορά.

Την ίδια ώρα η μητέρα της μικρής Άννυ μιλά αποκλειστικά στο protothema.gr μετά την ενημέρωση που είχε ότι τελικά το αίτημά της να βγει από τη φυλακή δεν έγινε δεκτό.

Συγκλονισμένη το μόνο που την ενδιαφέρει έστω και αν η ίδια θα παραμείνει μεχρι την εκδίκαση της υπόθεσης μέσα στη φυλακή είναι να βρεθεί η αλήθεια και να μπορέσει και η ίδια όπως λέει να μάθει όλα όσα συνετέλεσαν στον τραγικό θάνατο του παιδιού της. «Δε μπορώ ακόμη βασανίζομαι, δεν κοιμάμαι έχω στο μυαλό μου μόνο το πρόσωπό της δε μπορεί ο χρόνος να καταφέρει να γιατρέψει τον πόνο που έχω μέσα μου και την αηδία που νιώθω για τον άνθρωπο αυτό που είναι ο βιολογικός της πατέρας και της αφαίρεσε τη ζωή», λέει μιλώντας μέσα από τις φυλακές η Δημητρίνα Μπορίσοβα.

apokalipsifylakimitera annis