Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος: Ο Μανώλη μαθαίνει ότι η Στέλλα δεν είναι έγκυος

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος: Η Σάντυ και ο Μανώλης δεν καταφέρνουν τελικά να το σκάσουν και τα προβλήματα στη σχέση τους συνεχίζονται. Συγκεκριμένα, ο Τάκης, έχοντας μάθει τον παράνομο δεσμό που έχουν, ψάχνει τον κατάλληλο τρόπο για να τιμωρήσει τον άπιστο γαμπρό του.

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος: Ο Μανώλη μαθαίνει ότι η Στέλλα δεν είναι έγκυος

Από την άλλη, η Σάντυ, θέλοντας να διαλύσει τις υποψίες του Μανιάτη, παίζει ένα αθώο παιχνίδι έχοντας σύμμαχό της τον Θανάση.

Την ίδια στιγμή, η Τάνια και η Νενέλα προσπαθούν να βιώσουν με αξιοπρέπεια τον χωρισμό τους χωρίς υστερίες και κατινιές.

Όμως, τελικά, δεν καταφέρνουν να σταθούν στο επίπεδό τους. Συγκεκριμένα, η Τάνια προκαλεί προβλήματα στον Λεωνίδα, με αποτέλεσμα να χάνει τη δουλειά του. Παράλληλα, ο Μανώλης τα βάζει με τον δικό του γαμπρό, τον Μπίλυ, και γίνεται μαζί του πιεστικός και σκληρός. Την επόμενη μέρα, η Σάντυ νομίζει πως κατάφερε να μπερδέψει τον Τάκη και να τον αποπροσανατολίσει. Όμως, ο πονηρός επαρχιώτης έχει άλλα σχέδια…

Ο Τάκης, λοιπόν, αποφασίζει πως πριν φύγει ο καλύτερος τρόπος να συνετίσει τον γαμπρό του είναι να δώσει τα ηνία σε κάποιον που απεχθάνεται την ιδέα να καταλήξουν ο Μανώλης και η Σάντυ μαζί. Λίγο αργότερα, ο τελευταίος μαθαίνει πως η Στέλλα τού είπε ψέματα για την εγκυμοσύνη της και γίνεται έξαλλος. Προτού πάρει τις τελικές αποφάσεις για τον γάμο του, ο Μανώλης πηγαίνει να μιλήσει στον Ζαγανιάρη και του αποκαλύπτει την παράνομη σχέση που έχει με τη Σάντυ.

Εκείνος, τότε, τον βεβαιώνει πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο γιατί κατά τη γνώμη του οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι το αλάτι της ζωής και όλοι αξίζει να ζήσουν μια τέτοια περιπέτεια, παρόλο που η ηθική δεν το επιτρέπει. Μάλιστα, του λέει πως υπάρχουν πολλά παραδείγματα με παθιασμένα ερωτικά τρίγωνα! Η ιστορία, λοιπόν, ζωντανεύει και κάνει πράξη την πιο κακή της συνήθεια: Επαναλαμβάνεται!

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

Μην ψαρώνειςΜην ψαρώνεις Β' ΚύκλοςΜην ψαρώνεις εξελίξειςΜην ψαρώνεις επομενα επεισοδια