Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 42, 43, 44, 45, 46

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 42, 43, 44, 45, 46 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια του δευτέρου κύκλου της σειράς Μην Ψαρώνεις του Αντ1 …

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 42, 43, 44, 45, 46

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 42

Η Σάντυ ξυπνάει και ξαναζεί σε λούπα την ίδια μέρα. Την επέτειο του γάμου της με το Διονύση. Η Νενέλα καλεί στην έπαυλη τον Μανώλη μήπως βοηθήσει την μνήμη της Σάντυ να επανέλθει. Η Στέλλα μιλάει στην Ρόζα, στον Κάρολο και στον Αλέξη για το διαζύγιο και την σχέση της μαζί τους από ‘δω και πέρα. Ο Κοσμάς δέχεται μια πολύ περίεργη επίσκεψη από έναν φίλο της Μαργαρίτας. Η Ρόζα πηγαίνει με τον Mπίλυ στο γυναικολόγο. Η Τάνια αντικαθιστά την μητέρα της στη Sandy’s Fish και αρχίζει να κοντράρει τον Λεωνίδα. Η Τίνα προτείνει στη Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιό της μια κάπως ιδιόρρυθμη δικηγόρος. Ο Μανώλης πηγαίνει την Σάντυ στο Κερατσίνι με την ελπίδα πως όταν δει τα μέρη που ήταν μαζί, θα θυμηθεί τα πάντα.

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 43

Όταν η μνήμη της Σάντυ επανέρχεται, η πλούσια κυρία Αγραφιώτη κι ο επίσημα χωρισμένος κύριος Αραποστάθης είναι ελεύθεροι να χαρούν τον έρωτά τους, χωρίς κανένα εμπόδιο στο δρόμο τους και χωρίς κανένα σύννεφο στον ορίζοντα να σκιάζει την ευτυχία τους. Αυτό φέρνει κατάθλιψη στη Στέλλα και αμηχανία στην Νενέλα, η οποία αρνείται να δεχτεί πως η κόρη της είναι επισήμως με τον «ψαρά» και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περιορίσει την δυσφήμιση της οικογένειάς της στον κύκλο της. Η Τάνια ψάχνει τρόπους για να εκδικηθεί τον Λεωνίδα που το ‘χει ρίξει στην εργασιοθεραπεία κι ο Ζαγανιάρης προσπαθεί να εντυπωσιάσει την Τίνα που θέλει να ξεκόψει μαζί του. Η Ρόζα παθαίνει κρίση πανικού με την εγκυμοσύνη της και ευτυχώς ο Μπίλυ είναι εκεί για να την βοηθήσει να την ξεπεράσει! Μέσα σε όλα αυτά η δικηγόρος συμβουλεύει την Στέλλα να φύγει από το σπίτι του Μανώλη.

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 44

Ήρθε η ώρα για τον Μανώλη και τη Σάντυ να σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, αλλά όσο κι αν προσπαθούν να πείσουν ο ένας τον άλλον πως τα πράγματα από δω και πέρα θα είναι ρόδινα, ξέρουν πολύ καλά πως μόνο έτσι δεν θα είναι. Η Στέλλα αρχίζει τη συγκατοίκησή της με τον Πέτρο, ενώ η καινούργια γνωριμία της Νενέλας έρχεται ακριβώς στην ώρα για να πάρει το μυαλό της από την στεναχώρια της για την Σάντυ. Στο μεταξύ η Ρόζα αποκαλύπτει στην Στέλλα τον λόγο της μεγάλης της ανησυχίας σχετικά με το μωρό που περιμένει. Η Τίνα αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τον Ζαγανιάρη και ο Κοσμάς έρχεται πολύ κοντά στο να βρει τον απατεώνα που του έφαγε τις οικονομίες μιας ζωής.

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 45

Ο Απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους! Η συγκατοίκηση του Μανώλη και της Σάντυς στο Κερατσίνι ξεκινάει ένα ντόμινο μετακομίσεων που κάνει συγκάτοικους τη Ρόζα με τον Μπίλυ και τον Κωνσταντίνο με την Τάνια. Η Στέλλα που μαθαίνει τελευταία τις εξελίξεις γίνεται έξαλλη και περνάει στην αντεπίθεση, ενώ η Νενέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νεαρό Νικηφόρο. Η Τίνα αρχίζει να καλοβλέπει τον Ζαγανιάρη για γαμπρό και πατέρα των παιδιών της, αλλά και ο Μπίλυ δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να γίνει υπόδειγμα συντρόφου για τη Ρόζα. Τέλος, η Τάνια, για να τιμήσει το έθιμο της πρωταπριλιάς, λέει στον Λεωνίδα ένα αθώο ψέμα για τον Κωσταντίνο και τους κάνει όλους μαλλιά κουβάρια.

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 46

Μία τυπική μέρα στο Αραποσταθέϊκο είναι η απόλυτη πρόκληση για την Σάντυ που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην καινούργια της ζωή. Πράγμα που όπως θα διαπιστώσει δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο! Στο μεταξύ ο Μανώλης ζητάει τη βοήθεια του Θανάση για να αντιμετωπίσει τις παράλογες απαιτήσεις της Στέλλας, που έχει φτάσει και τον συγκάτοικό της τον Πέτρο στα όριά του. Η Τίνα τσακώνεται άσχημα με τον Ζαγανιάρη και ο Λεωνίδας με την Τάνια φαίνεται να μην έχουν καμία ελπίδα πια να τα ξαναβρούν. Η φιλία που γεννιέται μεταξύ του Κωνσταντίνου και του Μπίλυ φρικάρει εντελώς τη Ρόζα. Μέσα σε όλα αυτά, ο Κοσμάς φτάνει πολύ κοντά στα ίχνη του νεαρού απατεώνα που έχει καταγοητεύσει τη Νενέλα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 42, 43, 44, 45

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΜην ψαρώνειςΜην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 42Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 43Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 44Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 45Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 46Μην ψαρώνεις Β' ΚύκλοςΜην ψαρώνεις επεισοδιαΜην ψαρώνεις επομενα επεισοδια