Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 20, 21

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 20, 21 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια του δευτέρου κύκλου της σειράς Μην Ψαρώνεις του Αντ1 …

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 20, 21

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 20 – 27/11/19

Ο Μανώλης επιστρέφει στις παλιές του συνήθειες. Και πρώτα απ’ όλα αρχίζει πάλι να ασχολείται ακόμα πιο ενεργά με τα κοινά της Αγοράς. Και ως Πρόεδρος του Σωματείου θα προσπαθήσει να έρθει πάλι σε επαφή με τους ιδιοκτήτες.

Η Σάντυ, για να κρατήσει κρυφό το ότι αυτή είναι η ιδιοκτήτρια της Αγοράς, δέχεται να την εκπροσωπήσει ο Τίμος. Μόνο που ο Τίμος θα εισβάλει κυριολεκτικά στην Αγορά και μια μεγάλη κόντρα θα ξεκινήσει ανάμεσα σε αυτόν και τον Μανώλη. Ο Μπίλυ απολαμβάνει την πλούσια ζωή στο νέο του σπίτι. Η Τάνια θα βγει με τη Ρόζα για ποτό και τότε θα καταλάβει για πρώτη φορά πως έχει πολλά κοινά με τον Μπίλυ, κάτι που μπορεί να βλάψει και τη δική της σχέση με τον Λεωνίδα!

Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 21 – 28/11/19

Ο Τίμος θα προσπαθήσει να επιβάλει νέα ήθη και έθιμα στην Αγορά, αλλά θα βρει τη σθεναρή αντίσταση του Μανώλη, ο οποίος μπαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα όσων δουλεύουν εκεί. Και όσο η κόντρα μεταξύ Τίμου και Μανώλη κορυφώνεται, τόσο η Σάντυ βρίσκεται ανάμεσά τους και σε πολύ δύσκολη θέση! Παράλληλα, η Τάνια αποφασίζει να ασχοληθεί με κάτι για να περνάει την ώρα της όσο λείπει ο Λεωνίδας.

Έτσι κλείνει μάθημα με έναν personal trainer. Η επίπονη, όμως, άσκηση θα φέρει απρόσμενα προβλήματα στη σχέση της με τον Λεωνίδα! Η συμβίωση του Μπίλυ με τον Κοσμά συνεχίζεται κάνοντας τη ζωή της Καίτης όλο και πιο δύσκολη.

Η Τίνα ως Σουζάνα θα δεχτεί ξανά την επίσκεψη του Ζαγανιάρη στο μαγαζί που δουλεύει το βράδυ και θα φτάσει πολύ κοντά στο να αποκαλυφθεί το μυστικό της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μην Ψαρώνεις Β Κύκλος – Επεισόδιο 22, 23

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

Β’ ΚύκλοςΜην ψαρώνειςΜην Ψαρώνεις 27/11/19Μην Ψαρώνεις 28/11/19Μην ψαρώνεις Β' ΚύκλοςΜην Ψαρώνεις Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 20Μην Ψαρώνεις Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 20-21Μην Ψαρώνεις Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 21Μην ψαρώνεις επεισοδιαΜην ψαρώνεις επομενα επεισοδια