Μην Ψαρώνεις εξελίξεις: Μεγάλο σόκ για την Στέλλα

Μην Ψαρώνεις εξελίξεις: Η συγκατοίκηση του Μανώλη και της Σάντυ δεν είναι ιδανική. Συνεχώς παρουσιάζονται εμπόδια στο ζευγάρι και πολλά από αυτά τα δημιουργεί ο Κάρολος, ο οποίος δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα αυτή την αλλαγή. Εν τω μεταξύ, η Σάντυ αισθάνεται άβολα με την οικειότητα που της δείχνει ο αγαπημένος της μπροστά στα παιδιά και του εκφράζει τις ανησυχίες της.

Μην Ψαρώνεις εξελίξεις: Μεγάλο σόκ για την Στέλλα

Το ζευγάρι, ύστερα από μια κουβέντα, αποφασίζει να αντιμετωπίσει μαζί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Από την άλλη, η Ρόζα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση με τη φιλία που έχει αναπτύξει ο Μπίλυ με τον Κωνσταντίνο, ενώ ο Λεωνίδας αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή του και να κάνει το επόμενο βήμα με τη Φαίη.

Όταν η Τάνια μαθαίνει πως οι δύο τελευταίοι γίνονται ζευγάρι, απογοητεύεται και στενοχωριέται. Εν τω μεταξύ, π Νε-νέλα πέφτει για τα καλά στα δίχτυα του Νικηφόρου, ο οποίος είναι ένας μεγάλος απατεώνας, ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να ξεπεράσει τον έρωτά του για τη Στέλλα. Παρά τον έρωτά τους και τις προσπάθειες που κάνει τόσο η Σάντυ όσο και ο Μανώλης τα πρώτα σύννεφα στη συγκατοίκησή τους φαίνονται! Μάλιστα, σε αυτό συμβάλλουν η Στέλλα και η Νενέλα.

Οι δύο γυναίκες δεν χάνουν ευκαιρία για να ανακατευτούν στη ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού. Το ίδιο βράδυ, ο Λεωνίδας λυγίζει και απατά τη Φαίη με την Τάνια, ενώ ο Πέτρος βρίσκει επιτέλους το θάρρος και εξομολογείται στη Στέλλα τον έρωτά του. Όπως είναι φυσικό, εκείνη στο άκουσμα της είδησης σοκάρεται! Παράλληλα, ο Κοσμάς αποφασίζει να κάνει έκπληξη στη Νενέλα.

Τότε ανακαλύπτει πως ο απατεώνας που του έφαγε τις οικονομίες που με τόσο κόπο μάζευε όλα αυτά τα χρόνια έχει προσεγγίσει και τη Νενέλα!

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

exelixeisΜην ψαρώνειςΜην ψαρώνεις εξελίξεις