Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20

Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Αντ1 …

Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20

Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 17

Η Στέλλα μετά το σοκ της αγκαλιάς Μανώλη – Σάντυ, ζητάει εξηγήσεις. Ο Μανώλης και η Σάντυ της λένε ότι δεν είναι τίποτα πονηρό αυτό που είδε κι ότι απλά χάρηκαν που η Σάντυ έκλεισε μια τόσο μεγάλη δουλειά χάρη στη φίλη της, την Εβελίνα. Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20

Η Στέλλα θα δείξει ότι πείθεται αλλά στο μυαλό της έχει ήδη οργανώσει σχέδιο μάχης και έτσι καλεί τη Σάντυ και την οικογένειά της στο σπίτι του Μανώλη για να τους κάνει το τραπέζι. Εκεί θα βρεθούν όλοι με όλους! Η Τάνια και ο Κωνσταντίνος απέναντι στον Λεωνίδα και τη Ρόζα, ο Κάρολος με την Έρρικα και φυσικά ο Μανώλης ανάμεσα στη Στέλλα και τη Σάντυ.

Η Νενέλα είναι η μόνη που θα αποχωρήσει νωρίς από το τραπέζι γιατί θα δεχτεί την επίσκεψη του Κοσμά. Η Νενέλα θα του προσφέρει καφέ και ο Κοσμάς θα της πει το φλιτζάνι… Και εκεί θα δει κάτι που θα ανατρέψει τις ζωές όλων!

Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 18

Η επιστροφή του Διονύση δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που φανταζόταν η οικογένειά του κι αυτό γιατί όλοι περίμεναν ότι ο Διονύσης θα γυρνούσε με απαντήσεις, αλλά εκείνος γυρνάει με αμνησία και χιλιάδες ερωτήσεις. Μανώλης, Λεωνίδας, Κάρολος, Αλέξης, σκέφτονται πως η Σάντυ και τα κopiτσια θα γυρίσουν τώρα στην Εκάλη και δεν μπορούν να διαχειριστούν την πιθανή απώλεια των «κοριτσιών» τους. Η μόνη που χαίρεται είναι η Στέλλα, που πιστεύει ότι επιτέλους θα απαλλαγεί από τη Σάντυ.

Ο γιατρός που παρακολουθεί τον Διονύση συνιστά στην οικογένεια να του προσφέρουν ηρεμία και αγάπη προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατό. Η Σάντυ είναι συγκλονισμένη, αλλά και υποχρεωμένη να ζήσει ξανά στο ίδιο σπίτι με τον Διονύση, παρόλο που η καρδιά της χτυπάει για τον Μανώλη… Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20

Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 19

Η Νενέλα προσπαθεί να επαναφέρει τη μνήμη του Διονύση, θυμίζοντάς του τη χλιδάτη ζωή που έκαναν στην Εκάλη. Ο Διονύσης αδυνατεί να πιστέψει ότι ήταν απατεώνας κι ότι εκείνος οδήγησε την οικογένειά του σε αυτή την κατάσταση.

Ο Κωνσταντίνος βλέπει στο κινητό της Τάνιας το μήνυμα του Λεωνίδα και την αιφνιδιάζει. Και μέσα σε όλα, τα ενοίκια για τους πάγκους στην Αγορά αυξάνονται επικίνδυνα και οι ιχθυοπώλες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Οι διαπραγματεύσεις του Μανώλη αποβαίνουν άκαρπες και η Σάντυ με τη Στέλλα συμμαχούν και αναλαμβάνουν δράση, κανονίζοντας να κάνουν αυτές νέα διαπραγμάτευση που θα τις οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια με απρόβλεπτες καταστάσεις! Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20

Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 20

Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της Σάντυ. Η Νενέλα όμως με τη βοήθεια της Μαργαρίτας που έχει προλάβει και τους έχει ειδοποιήσει για την εμφάνιση των αστυνομικών, προλαβαίνει και φυγαδεύει τον Διονύση στο σπίτι του Μανώλη. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να πειστεί από την Τάνια ότι δε συμβαίνει κάτι με τον Λεωνίδα και αποφασίζει να χωρίσουν. Η αποχώρηση της Ρούλας από το σπίτι σε συνδυασμό με 2 μπουκάλια κρασί θα φέρουν νέα δεδομένα στη σχέση του Πέτρου με τη Μήτσι.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 21, 22, 23, 24

Για την αρχική σελίδα «Μην Ψαρώνεις» πατήστε ΕΔΩ

Μην ψαρώνειςΜην ψαρώνεις επεισοδιαΜην ψαρώνεις επομενα επεισοδιαΜην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 17Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 18Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 19Μην Ψαρώνεις – Επεισόδιο 20