Μην Ψαρώνεις 15/01/20: Έγκυος η ρόζα …

Μην Ψαρώνεις 15/01/20: Ο Τίμος αποφασίζει να σαμποτάρει τη δουλειά της Σάντυ και του Μανώλη. Από την άλλη, ο Μπίλυ βρίσκει στο σπίτι ένα τεστ εγκυμοσύνης και είναι βέβαιος ότι αυτό ανήκει στη Ρόζα. Τέλος, η Ιφιγένεια συνεχίζει να παρεμβαίνει στη ζωή του Λεωνίδα και μάλιστα δεν διστάζει να πάει ακόμα και στο σπίτι του…

Μην Ψαρώνεις 15/01/20: Έγκυος η ρόζα …

Η Στέλλα συνεχίζει να πιστεύει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στη Σάντυ και στον Μανώλη. Την ίδια ώρα, ο Τίμος αποφασίζει να αναλάβει δράση ώστε να σαμποτάρει τους δύο τελευταίους. Το γεγονός αυτό, όμως, προκαλεί αναστάτωση και προβλήματα στη δούλε του Μανώλη.

Από την άλλη, ο Μπίλυ δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται σ κρατητήριο. Μάλιστα, ο νεαρός είναι έτοιμος να υπογράψει την ενοχή του με αντάλλαγμα μια πολύτιμη πίτσα με πεπερόνι.Όμως, μία απρόσμενη αποκάλυψη μπορεί τελικά να φέρει το τέλος στα προβλήματα του Μπίλυ και της Ρόζας.

Εν τω μεταξύ, ο κατ’ οίκον περιορισμός της Νενέλας την έχει φέρει στα όρια της παράνοιας. Τότε, ο Κοσμάς θέλοντας να προσπαθήσει να την κάνει να ξεπεράσει την αιχμαλωσία της, της παραδίδει μαθήματα για να γίνει μια σωστή «γιαγιά». Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να δημιουργεί πολλά προβλήματα στη ζωή του Λεωνίδα.

Η ίδια γίνεται ακόμα πιο πιεστική μαζί του με αποτέλεσμα να φέρνει τον νεαρό σε αδιέξοδο. Οι μέρες περνούν και ο Μανώλης με τη Σάντυ παίρνουν τη μεγάλη απόφαση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να χωρίσουν τη Στέλλα και τον Τίμο και να είναι επιτέλους επίσημα μαζί. Μην Ψαρώνεις 15/01/20

Την ίδια στιγμή, ο Μπίλυ αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο σπίτι. Τότε, ο νεαρός βρίσκει ένα τεστ εγκυμοσύνης και σοκάρεται καθώς είναι βέβαιος ότι ανήκει στη Ρόζα! Στη συνέχεια ο ίδιος ζητάει τη βοήθεια από τους αδελφούς της για να δει πώς θα το διαχειριστεί.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος και ο Ζαγανιάρης αποφασίζουν vc ρουν κοντά τις δύο αδελφές, τη Σουζάνα και την Τίνα.Όμως, η ιδέα τής δεν αρέσει καθόλου στην τελευταία. Την ίδια ώρα, η Ιφιγένεια πιγένει στο σπίτι του Λεωνίδα, χωρίς εκείνος να το ξέρει, και γνωρίζεται με την Τάνια.

Μην ψαρώνειςΜην Ψαρώνεις 15/01/20