Milky way – Η Τζο προσεγγίζεται απο τον Άκη

Milky way – H Μαρία λέει στον Τάσο ότι είναι έγκυος, αλλά εκείνος δεν έχει την αντίδραση που θα περίμενε. Της λέει πως δεν είναι καλή στιγμή για να βάλουν τη σχέση τους σε άλλες βάσεις και η και κοπέλα απογοητεύεται.

Milky way – Η Τζο προσεγγίζεται απο τον Άκη

Την ίδια στιγμή, ο Τζο εντοπίζει τον Μπασίλ μέσα από εφαρμογή γνωριμιών και συναντιούνται, παρά τον φόβο του πρώτ του. Ο Γιώργος δέχεται πρόταση να αναλάβει και δεύτερο πόστο στη δουλειά του -κάτι για τον οποίο τον πιέζει και η γυναίκα του η Ελένη- αλλά ο ίδιος δείχνει απρόθυμος. Θεωρεί πως έτσι θα χάσει χρόνο από την ελευθερία που θέλει να έχει.

Ο Τάσος μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μαρία, πηγαίνει στους γονείς της. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, τους ανακοινώνει πως έχει σοβαρό σκοπό για την κόρη τους. Ο Άκης κάνει μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά στον γιο του, Τζο. Η σχέση της Μαρίας και της Αθηνάς κλονίζεται, ενώ η διεύθυνση του σχολείου επιβεβαιώνει ότι το θετικό τεστ εγκυμοσύνης ανήκει στη Μαρία.

epeisodiamega spoilermega tvMilky way spoilermilky way εξελιξειςmilky way νεα σειραmilky way σειραmilky way Τζοεπόμενα επεισόδιαΜέγκα