Milky way – Επεισόδιο 3: Ένα όραμα θα της δείξει τον δρόμο

Milky way – Επεισόδιο 3: Η Αθηνά αποκαλύπτει στις φίλες της την εγκυμοσύνη της Μαρίας, προκαλώντας αναταραχή στις σχέσεις τους. Η Μαρία, αισθανόμενη προδομένη, βιώνει έντονο σοκ από την επιθετική στάση της Αθηνάς, η οποία την κατηγορεί για προδοσία των κοινών τους ονείρων να γίνουν χορεύτριες στην Αθήνα.

Milky way – Επεισόδιο 3: Ένα όραμα θα της δείξει τον δρόμο

Την ίδια στιγμή, ο Τάσος εκφράζει στον προπονητή του την επιθυμία του να ιδρύσει οικογένεια με τη Μαρία, αλλά τον απασχολεί βαθιά το οικονομικό ζήτημα. Αναφέρει τους παράνομους αγώνες πυγμαχίας ως πιθανή λύση, αλλά ο προπονητής τον προειδοποιεί να αποφύγει τέτοια επικίνδυνα μονοπάτια.

Εν τω μεταξύ, η Ελένη προσπαθεί να βελτιώσει τη σχέση της με τον σύζυγό της Γιώργο, αλλά η προσπάθειά της για μια ρομαντική βραδιά δεν καταλήγει όπως είχε σχεδιάσει. Σε άλλο σκηνικό, η Μαρία βρίσκεται σε έντονη διαμάχη με τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία της επισημαίνει με αυστηρότητα ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει ό,τι θέλει.

Ο Τζο αποτελεί τη μοναδική στήριξη της Μαρίας, κατανοώντας και στηρίζοντας την στη δύσκολη αυτή φάση. Ένα όνειρο με την καλή της νεράιδα φαίνεται να της δείχνει τον δρόμο προς τη λύση.

Αυτές οι διαπλοκές σχέσεων και συναισθημάτων φέρνουν στο φως πολλά ερωτήματα: Πώς θα αντιμετωπίσει η Μαρία την πίεση και τις προκλήσεις που της επιφυλάσσει η εγκυμοσύνη της; Θα καταφέρει ο Τάσος να βρει μια ασφαλή λύση για τα οικονομικά του προβλήματα, αποφεύγοντας τους παράνομους αγώνες πυγμαχίας; Ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης της Ελένης με τον Γιώργο; Και τέλος, ποιος δρόμος θα αποκαλυφθεί στη Μαρία μέσα από το όνειρό της με τη νεράιδα;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Milky way » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Milky way - Επεισόδιο 3Milky way επόμενα επεισόδιαMilky way μεγκαmilky way σειρα