Milky way – Επεισόδιο 2: Επιθυμεί να ζήσει το αθηναϊκό όνειρο

Milky way – Επεισόδιο 2: Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη του Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το λεγόμενο αθηναϊκό όνειρο, αποδρώντας από το ασφυκτικό περιβάλλον της πόλης της.

Milky way – Επεισόδιο 2: Επιθυμεί να ζήσει το αθηναϊκό όνειρο

Ζει με τους γονείς της και την αγαπημένη της γιαγιά, αλλά βαριέται αφόρητα την καθημερινότητά της. Η Μαρία, μαζί με τις τέσσερις καλύτερες φίλες της, την Αθηνά, την Κάτε, τη Βίρνα και τη Σία, βρίσκει καταφύγιο στο χορό, ξεφεύγοντας από την καθημερινή ρουτίνα τους.

Ο Τάσος, το αγόρι της Μαρίας που εργάζεται σε βενζινάδικο, δεν λείπει ποτέ από τη ζωή της. Ωστόσο, η άφιξη του Τζο, ενός γκέι νέου, προκαλεί αναστάτωση στο σχολικό περιβάλλον για λίγο. Η Μαρία αρχίζει να αισθάνεται αδιαθεσία και αναστάτωση, οδηγούμενη στο να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης στις τουαλέτες του σχολείου, κρυφά από όλους.

Η ζωή της Μαρίας φτάνει σε ένα σημείο καμπής, καθώς ο χρόνος φαίνεται να σταματά και η πραγματικότητά της αλλάζει για πάντα.

Πώς θα αντιμετωπίσει η Μαρία τις νέες προκλήσεις που την περιμένουν; Θα καταφέρει να ακολουθήσει το όνειρό της και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο»;

Πώς θα επηρεάσει η άφιξη του Τζο και η ενδεχόμενη εγκυμοσύνη τη σχέση της με τον Τάσο και τις φίλες της; Και τέλος, πώς θα αντιδράσει η οικογένειά της όταν ανακαλύψει τις νέες προκλήσεις και τις αλλαγές στη ζωή της Μαρίας;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Milky way » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Milky way - Επεισόδιο 2Milky way επόμενα επεισόδιαMilky way μεγκαmilky way σειρα