Milky Way 7/12/23: Η Μαρία δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Τάσο

Milky Way 7/12/23: Μετά τα πρόσφατα γεγονότα στον χώρο της πυγμαχίας, ο Τάσος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εντελώς νέα πραγματικότητα. Το καθοριστικό λάθος που διαπράττει τον οδηγεί σε μια στιγμή απολογισμού, όπου πληρώνει ακριβά τις συνέπειες των πράξεών του.

Milky Way 7/12/23: Η Μαρία δίνει δεύτερη ευκαιρία στον Τάσο

Την ίδια στιγμή, η Μαρία και ο Τζο βρίσκονται σε μια δύσκολη θέση και λαμβάνουν μια παρακινδυνευμένη απόφαση σχετικά με τις παράνομες δοσοληψίες που έχουν διαπράξει πρόσφατα. Αισθάνονται πως πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στο “αθηναϊκό όνειρο” και ξεκινούν να σχεδιάζουν το μέλλον τους στην πρωτεύουσα. Ωστόσο, η ευημερία τους καταρρέει βίαια και απότομα.

Παράλληλα, η Ελένη εκτοξεύεται σε μια έκρηξη συναισθημάτων έναντι του Γιώργου, αποκαλύπτοντας όσα είχε κρατήσει κρυφά μέσα της για χρόνια. Η σχέση τους υφίσταται μια σοβαρή ρήξη, αφήνοντας πίσω της μια νύχτα γεμάτη σκοτεινά γεγονότα και εκρήξεις συναισθημάτων. Κανείς από τους δύο δεν θα παραμείνει ανέπαφος μετά από αυτήν την συνταρακτική εμπειρία.

Λίγο καιρό μετά, η Μαρία αναθεωρεί τις επιλογές της και επιλέγει να δώσει μια νέα ευκαιρία στη σχέση της με τον Τάσο. Αποφασίζει να εξετάσει τα “θέλω” της και να ανοίξει τον δρόμο για τη δημιουργία μιας οικογένειας μαζί του. Ερωτηματικά περιβάλλουν το εάν αυτό θα αποτελέσει το τέλος του ονείρου της ή εάν μια αναπάντεχη συμμαχία θα αναστρέψει την κατάσταση και θα την οδηγήσει ξανά στην ελπίδα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Milky way » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Milky wayMilky way - Επεισόδιο 1Milky way - Επεισόδιο 2Milky way - Επεισόδιο 3Milky way - Επεισόδιο 4Milky way megaMilky way spoilermilky way εξελιξειςMilky way επεισόδιαMilky way επόμενα επεισόδιαMilky way μεγκαmilky way νεα σειραmilky way σειραmilky way ΤζοMilky Way – Επεισόδιο 5Milky way – Επεισόδιο 6